Maximus Highhops 6

Brouwerij Maximus (Bier)

2,25€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

13,50€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

27,00€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

2,25/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Bereidt door Brouwerij Maximus, Maximus Highhops 6 (2,25€) is een bier indian pale ale afkomstig uit Nederland die een ABV van 6º bevat. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Maximus Highhops 6 bij Drinks&Co.

Kenmerken · Maximus Highhops 6

Categorie:Bier
Producent: Brouwerij Maximus
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Biersoort: Indian Pale Ale
Land: Nederland

Beschrijving · Brouwerij Maximus

Maximus Highhops 6

PROEFNOTITIES:

 • Verschijningsvorm: Highhopps is amber vormden een goede hardnekkige parelwitte schuimlaag.
 • Aroma: De neus van citrus aroma's typische Amerikaanse hop gebruikte modellen.
 • Body / Smaak: De smaak droog en bitter in de afdronk opnieuw ontdekt aroma's verschijnen is. Wordt mals zoetheid en romigheid dat gekarameliseerde mout gebruikt om de balans te maken krijgt is niet te bitter. Makkelijk te drinken.

Brouwerij: Brouwerij Maximus

LAND: Nederland

BIERSOORT: Indian Pale Ale

Brouwerij Maximus

Brouwerij Maximus Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Maximus Highhops 6

La Boutique Du Comptoir

Gepubliceerd op 16.04

4/5

Maximus Highhops 6

BasBrasserie MaximusLa Maximus Highhops 6 is een Nederlands amberkleurig bier dat veel moeten verrassen. Een zachte inleiding tot bieren brouwerij Maximus!
Niveau: 6 °
herkomst Land
-BasLa Maximus Highhops 6 Is een Nederlands amberkleurig bier dat veel moeten verrassen. Het heeft een mooie oranje jurk bedekt met een romige en aanhoudende schuim. Zijn neus wordt gedomineerd door citrus smaken zoals sinaasappel en grapefruit, maar ook vissen en pijnbomen. Mond, ondertussen, is krachtig en eindigt met een laatste nogal droog en bitter. Een zachte inleiding tot bieren brouwerij Maximus. La Brasserie La Brasserie Maximus is een jonge Nederlandse brouwerij gevestigd in Utrecht. Ze loopt in de voetsporen van zijn voorganger, De Molen, die de revolutie van ambachtelijke bieren in Nederland begonnen!

Meer meningen over Maximus Highhops 6

Anoniem

Gepubliceerd op 09.27

4 /5

Highhopps

Dit biertje uit Utrecht is gebrouwen volgens de IPA stijl. Deze stijl kenmerkt zich door het intensieve gebruik van hop. In de HighHops van Maximus zitten maar liefst vijf soorten hop schrik niet nie
Bierhut

Gepubliceerd op 04.15

4 /5

Maximus Highhops

Dit biertje uit Utrecht is gebrouwen volgens de IPA stijl. Deze stijl kenmerkt zich door het intensieve gebruik van hop. In de HighHops van Maximus zitten maar liefst vijf soorten hop schrik niet nie
Saveur Bière

Gepubliceerd op 03.02

4 /5

Als lon uiteraard kent de brouwerij De Molen, een echte speerpunt van ambachtelijke revolutie in Holland, is Maximus brouwerij binnenkort naar verwachting ook praten delle. Dus dit is een Maximus Highhops 6 RPNs zou de wereld te verrassen! De huidige Nederlandse bier in het glas een oranje jurk bekroond duin erg smakelijk romig en aanhoudende wit schuim. Uiteraard is de neus bedekt Lagrume, Lorange en grapefruit, maar ook vissen en pijnbomen. Mond, krachtige en expressieve, wat leidt tot een uiteindelijke droge en bitter. Zeer succesvol, dit is een perfecte eerste Highhops aanpak Maximus brouwerij voordat waarom niet smaak een Stout 8!

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier