Mc Chouffe 75cl

Brasserie D'Achouffe (Bier)

4,95€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

29,70€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

59,40€ + 9,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

4,95/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.07 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Mc Chouffe 75cl (4,95€): een bier ambachtsman van de bierbrouwerij Brasserie D'Achouffe vervaardigd door middel van hoge gisting en geproduceerd in België die beschikt over 8º ABV. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Mc Chouffe 75cl bij Drinks&Co.

Kenmerken · Mc Chouffe

Categorie:Bier
Producent: Brasserie D'Achouffe
Volume: 75cl
Alcoholpercentage: 8%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Ambachtsman
Land: België

Beschrijving · Brasserie D'Achouffe

Mc Chouffe 75cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Mc Chouffe 75cl heeft een robijnrode kleur.
 • Geur: Aroma discreet, met een aantal leuke accenten van de pen.
 • Mond: Complex, met sterke mout en gedroogd fruit karakter. Bittere einde.

ABV: 8% Vol.

Biersoort: Craft

Brasserie D'Achouffe

Brasserie D'Achouffe Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Mc Chouffe 75cl

Gepubliceerd op 03.46

4/5

Mc Chouffe 75cl

Alcohol: 8
Land: België
Inhoud: 0, 75 l
dichte structuur, met zoethout en honing nasmaak.

Meer meningen over Mc Chouffe 75cl

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Mc Chouffe is het donkere broertje van het bekende La Chouffe bier en is minstens zo lekker. Deze variant komt in een mooie grote fles van 75cl.

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

Mc Chouffe Consigne 75cl

MC CHOUFFE 0,75L SET. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Achouffe Brouwerij Stout een beetje droog in de mond met aroma's van r & eacute glijbanen en Torr & eacute factie.
Capaciteit: 75cl
Oorsprong: België
In de late jaren '70, twee broers-Pierre Gobron en Christian Bauweraerts, besloten om hun eigen bier in hun eigen brouwerij te creëren. Met minder dan 5000 beginnen ze hun "Chouffe story". De brouwerij van Achouffe kent een ontwikkeling die hen in staat stelt om full-time gaan in het avontuur. Het eerste brouwsel van de Chouffe (49L) is gemaakt in 1982. Al snel, ze willen uitbreiden naar andere landen. Ze zijn zeer goed ontvangen door de Nederlandse. Vandaag de dag, meer dan 20 landen over de hele wereld worden geleverd. In 2006 werd de brouwerij overgenomen door Duvel Moortgat Brouwerij, met als doel om het potentieel van de brouwerij te ontwikkelen. Mac Chouffe bier is een donker bier. Haar jurk is bruin aanhoudende bekroond door een compacte en aanhoudende schuim. Op de neus zijn er aroma mout met roosteren sleutels. De mond is een beetje droog met tonen van zoethout en gebrande koffie.

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Mc Chouffe is het donkere broertje van het bekende La Chouffe bier en is minstens zo lekker. Deze variant komt in een mooie grote fles van 75cl.

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

Honing, mout en kruiden: in deze scotch ale de Ardennen zijn de meesters, helpen om haar persoonlijkheid en karakter te geven zeker herkenbaar. Een helder rood bier, de grens van het bloed, met een mooie hoed schuimvulling maar niet erg hardnekkig. NEUS te ontstaan ​​zodra de houtachtige noten, vanille en melk in deze whisky, versterkt door de honing toegevoegd tijdens de gisting en varieerde van zeer pittige aroma's van bessen en geneeskrachtige kruiden. De smaak is rijk, evolueert: begint met een duidelijke adstringentie, en dan evolueren tot zoete karamel kandijsuiker, in NOTES zoetig gedroogd fruit en bessen, in een algemeen gevoel van "woodiness". Zacht, warm en gastvrij, heeft een laatste robuust en gekarameliseerde met een vleugje 'medicijn' in de finale. Voor de lange winteravonden. Alc. 8% vol © Alberto Laschi

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De beroemde bruine brouwerij Achouffe in 75cl, te kunnen proeven van verschillende.

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  7
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Bier