Meantime London Pale Ale

Meantime Brewering Co. (Bier)

2,05€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Meantime London Pale Ale te kopen op dit moment.

Van bierbrouwerij Meantime Brewering Co. ontvangen wij Meantime London Pale Ale , een bier bitter geproduceerd in Engeland die beschikt over 4.3º ABV. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Meantime London Pale Ale met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Meantime London Pale Ale

Categorie:Bier
Producent: Meantime Brewering Co.
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 4.3%
Biersoort: Bitter
Land: Engeland

Beschrijving · Meantime Brewering Co.

Meantime London Pale Ale

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Meantime London Pale Ale heeft een oranje kleur.
 • Geur: Neus met een complexe, onstuimige mix van groene munt en gras.
 • Mond: citrus fruit aroma en een bittere afwerking die pale ale maakt het drinken van een echt lonende ervaring.

ABV: 4,3% Vol

Biersoort: Pale Ale

Meantime Brewering Co.

Meantime Brewering Co. Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Meantime London Pale Ale

31 Dover

Gepubliceerd op 12.16

4/5

Meantime London Pale Ale

150 jaar geleden, Pale Ale (de nieuwe bitter bier stijl), was zo populair in Engeland dat de brouwers moesten importeren Californische hop aan de vraag te voldoen. Meantime London Pale Ale Zet die traditie door het combineren van veel Amerikaanse Cascade en Centennial hop om het een complexe citrus aroma en emmers vol met lokale Kentish Goldings om de bitterheid die de stijl zo verfrissend maakt bieden. Samen creëren ze een complexe geur van groene munt, gras en 'hop zak', met fruitige citrus smaken en een aangenaam bittere afdronk. Pale Ale is best gedronken naast voedingsmiddelen die ofwel een beetje beet, zoals oude kaas, lekkere pasta of een bitter-blad salade, of een beetje van het lichaam, zoals gloeiend heet cannelloni, steak and kidney pie en - natuurlijk - kerrie.

Meer meningen over Meantime London Pale Ale

Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Inmiddels brouwerij niet meer aanwezig zijn, richten we ons op het product zelf. Op een diepe gouden kleur, dit bier boksen in de categorie Pale Ale ontwikkelt complexe aroma's van citrus en een zeer aanwezig bitterheid. Alle direct aangevallen neus met een subtiele mix van groene munt, kruiden en fruit smaken. Een bittere final touch zorgt voor een echt verfrissende ervaring.
SlurpVin

Gepubliceerd op 09.48

4 /5

* Sterk aanbevolen - World Beer Awards 2009 * Gold Medal - Bier & Whisky Festival 2008 Stockholm * Honderdvijftig jaar, deze nieuwe stijl bitter bier '' Pale Ale 'was zo populair dat brouwers Californië moest import hop aan de vraag te voldoen. Sindsdien is de traditie wordt voortgezet door het combineren van centennial hop, waardoor het een complex citrus aroma en bitterheid dat haar zo verfrissend stijl gemaakt geeft. Op de neus, dit bier is een complex met bedwelmende mengsel van spearmint aroma van gras en fruitige citrus smaken. De bittere afdronk maakt Pale Ale een unieke ervaring.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Bier