Trends:

Bier

Moretti

330ml

1,24€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Birra Moretti
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 4.6%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Bitter
Land: Italië
Birra Moretti bereidt Moretti , een bier bitter vervaardigd volgenslage gisting en geproduceerd in Italië die 4.6º ABV heeft. 3,8 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Moretti bij Drinks&Co.

Bereiding van Moretti

Moretti

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Moretti heeft een gouden strokleur.
 • Aroma: Malta en hop met lichte tonen van paneermeel.
 • Lichaam / smaak: Gemiddeld licht en licht gemout.

CERVECERÍA: Birra Moretti . De "Bier- en ijsfabriek" van Luigi Moretti werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Udine, in de regio Friuli. Sindsdien is het geleidelijk gegroeid en wordt het geëxporteerd naar meer dan 40 landen over de hele wereld, waaronder: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada en Japan. In 2006 was Birra Moretti het enige Italiaanse merk dat gouden en zilveren medailles won in de Beer World Cup, de belangrijkste internationale competitie in de sector. Hij werd ook meerdere keren bekroond tijdens de Australian International Beer Awards. Dit is bereikt dankzij de hoge kwaliteit en het constante streven naar uitmuntendheid.

LAND: Italië

TYPE FERMENTATIE: Laag. Moretti is een kwaliteitsbier dat op traditionele wijze wordt gebrouwen, als gevolg van een productieproces dat sinds 1859 vrijwel ongewijzigd is gebleven.Bij de uitwerking ervan worden de beste grondstoffen gebruikt, evenals een speciale mix van hoogwaardige hop die het een unieke smaak en geur geeft. In de fermentatievan wordt de gist toegevoegd aan de gekoelde most. Vervolgens blijft het bier rusten en wordt het geleidelijk lichter van kleur. Met dit proces kunt u ook uw bittere smaak verbeteren en een perfecte balans geven.

BIERTYPE: Lager, blond bier.

ABV: 4,6%

Meer zien

Reviews van Moretti

3.8

5 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  3
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Moretti:Waarderen Moretti:

4.5/5

Ik beveel dit bier heeft eigenlijk een aangename smaak.
Meer zien,

Birra Moretti

4 /5

Birra Moretti wordt al sinds 1859 in Italië gebrouwen sindsdien is het recept bijna onveranderd gebleven. In al die tijd is het bier uitgegroeid tot het nationale bier van Italië. Het relatief lage
Meer zien
,

Birra Moretti

4 /5

Het is een bier geschikt voor dineren vrolijk met vrienden
Meer zien
,

Birra Moretti è perfetta per accompagnare la pizza

3 /5

Ik aarzel om het te kopen, zou mijn eerste Italiaans bier (bier) zijn. Heeft iemand geprobeerd? De proefnotities beloften. . .
Meer zien
,

Comprar birra... Birra Moretti