Orval

Brasserie D'Orval (Bier)

2,50€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

15,00€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

30,00€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

2,50/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Brasserie D'Orval is de producent van Orval (2,50€), een bier van lage gisting en afkomstig uit België die 6º ABV heeft. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Orval met 4,3 punten uit 5.
You will like to know that...

Het authentiek kloosterbier, Orval is geproduceerd volgens een methodische productieproces, waardoor het een legioen aan volgelingen in de hele wereld heeft.Het is zelfs zo dat winkels, bars en andere distributie sites vaak zonder voorraad zitten. Het gaat hier dan ook om één van de paar biertjes in de wereld die zich "Trappist" mag noemen, in 1985 kreeg het een erkenning voor bijzondere eigenschappen m.b.t. de kwaliteit. Een grote Belgische bier waarvan de gisting gebeurde met bronwater, gemout met gerst uit de lente, aromatische hop en vloeibare karamel van suiker. Kwaliteit, traditie en smaak!

Kenmerken · Orval

Categorie:Bier
Producent: Brasserie D'Orval
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Trappistenbier
Land: België

Beschrijving · Brasserie D'Orval

Orval

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: De kleur is donker goud, bijna amber, dienen, is bedekt met een dikke witte schuim en dicht.
 • Aroma: Het aroma is zeer fruitig, met een overwicht van citrus, zoals citroen, kruiden en specerijen en gemerkt zeer aantrekkelijk notities.
 • Body / Smaak: De smaak is zeer fruitig, met duidelijke aanwezigheid van citroen en sinaasappel aantekeningen gezoet met suiker en mout achtergrond die de set past.

 

GISTING TYPE: High

ABV 6,2% vol

Brasserie D'Orval

Meningen

opinie wordt benadrukt over Orval

Gepubliceerd op 14.34

4/5

Orval

De Orval is een bier van hoge gisting gebrouwen met de grootste deskundigheid van Abbey monniken. Gebrouwen in het hart van de abdij, wordt dit bijzondere bier dat in beperkte hoeveelheid, want de infrastructuur industriële brouwsel niet toestaat. Kleur: amber tot généreuseParfum schuim hop tinten, mout en caramelSaveur hop noten van wilde gist in de uiteindelijke zuurgraad en subtiele bittere krachtige, maar harmonieus. De inkomsten van de brouwerij naar Orval worden gebruikt voor het onderhoud van gebouwen en diverse sociale werken. Niet de mogelijkheid om dit bier unieke en complexe smaak, gebrouwen volgens een oud recept van de abdij monniken smaak niet te missen.

Meer meningen over Orval

Gepubliceerd op 14.02

5 /5

Het beste bier ter wereld

Gepubliceerd op 13.18

4.5 /5

Ik kende haar van een reis naar België. Voor mij is de beste trappistenbier.
Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Orval is een wereldberoemd trappistenbier en dat heeft het aan de geweldige smaak te danken. Het bier is over de hele wereld gewild en uiteraard ook bij ons verkrijgbaar.
Anoniem

Gepubliceerd op 10.24

5 /5

De Orval is, voor mij, gewoon het beste bier ter wereld.

Gepubliceerd op 09.39

4 /5

Vista Dit bier is koper gekleurd, donkeroranje
Boca neus aroma en de fijnheid van de smaak bier Orval hebben meer hop en gist die malts
Evolueert naar de beker: gedroogde vruchten, aanraking drop

Gepubliceerd op 13.31

4 /5

Orval 33 cl.

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Brouwerij van Orval trappistenbier amber & eacute e verrassend door zijn kracht en de kwaliteit & eacute S de salt & eacute RANTES.
Oorsprong: Abbey
 Trappist Onze-Lieve-Vrouw van Orval - België Voorkomen: amber & # 233 e gewaad en cuivr & # 233 e Neus: d & # 233 grote gas inzet, fruit & # 233 e en zure & # 233 e Smaak: scherp en poivr & # 233 e, houblonn & # 233 e, peer notities

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Orval is een wereldberoemd trappistenbier en dat heeft het aan de geweldige smaak te danken. Het bier is over de hele wereld gewild en uiteraard ook bij ons verkrijgbaar.

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

De huidige brouwerij werd gebouwd in 1931 en nam de leken; zijn doel was om een ​​inkomen te verschaffen voor monniken waarmee aan de wederopbouw op gang te financieren in die jaren. Het werd ontworpen door Henry Vaes, die ook de onderscheidende glas bier Orval. De eerste bierbrouwerij werd geleverd door 7 mei 1932, en werd verkocht in vaten eerder dan in flessen, zoals nu het geval is. De Orval was de eerste trappistenbier te worden verkocht in heel België. Zoals in alle andere Trappist brouwerijen, wordt het bier alleen verkocht om financieel het klooster en voor andere goede werken te ondersteunen. Alle winsten van de verkoop van bier wordt verdeeld onder de bevolking van de regio voor de ontwikkeling van de gemeenschap. Het bier dat wordt verkocht aan de abdij is gerijpt voor zes maanden. Normaal gesproken is de productie vindt plaats achter gesloten deuren, zelfs als u kan helpen om twee dagen per jaar. In de brouwerij zijn er 32 lay werknemers.

Gepubliceerd op 04.55

4 /5

Smaak: Een vloeibare brood, veroorzaakt een gevoel van droogheid en bitterheid in de mond. Kleur: Geel-koper. Schuim: Romige en duurzaam. Ideale temperatuur: 4-6 ° C
Gerelateerde meer opinies over Orval »

Samenvatting van beoordelingen

(14 meningen)
 • 5 sterren
  4
 • 4 sterren
  10
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 14 comments »

Top aanbiedingen Bier