Pannepot Reserva

De Struise Brouwerij (Bier)

5,80€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

34,80€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

34,80€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

5,80/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.08 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Slechts 6 stuks!

De bierbrouwerij De Struise Brouwerij heeft Pannepot Reserva (5,80€) gecreëerd, een bier abdijbier gefermenteerd in België die 10º ABV bevat. 4,5 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Pannepot Reserva bij Drinks&Co.

Kenmerken · Pannepot Reserva

Categorie:Bier
Producent: De Struise Brouwerij
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 10%
Biersoort: Abdijbier
Land: België

Beschrijving · De Struise Brouwerij

Pannepot Reserva

PROEFNOTITIES:

 • Verschijningsvorm: Pannepot Reserva is erg donker. Een bijna zwart bruin. Het lijkt misschien soms een espresso geserveerd in de beker. Vormt een schuimlaag latte en sponsachtig uiterlijk, dat een centimeter dik kleur bereikt, en met een goede retentie verlaten van een rand aan de oppervlakte, maar nog steeds te sporen van kant.
 • Aroma: Zeer krachtig en complex aromatisch spreken. Benadrukt de typische noten is te vinden in de beste Belgische ales, het opduiken vele tinten van donker fruit en zoete pruimen, vijgen en rozijnen. Notities ook verschijnen op de achtergrond van chocolade, geroosterde mout, hazelnoten, vanille en specerijen zoals kaneel.
 • Body / Smaak: Een echte bom voor de smaakpapillen. Reflectie en uitbreiding van aromatische sensaties. Bier-bodied, mond-vullend helemaal, maar het heeft een romige textuur die toegang vergemakkelijkt, die helpt met een matige carbon voor een Belgisch biertje als deze. Onder de mix van smaken we veel donker fruit, snoep, cake, vanille en kruiden kunt vinden. Alcohol goed geïntegreerd, maar voelt aan het einde van de drank met de verschijning van iets branden en samentrekking. Droge afdronk.

Brouwerij: Brasserie de Struise

LAND: België

BIERSOORT: Strong Dark Ale

De Struise Brouwerij

De Struise Brouwerij Bier kopen:

Meer meningen over Pannepot Reserva

Bierhut

Gepubliceerd op 04.21

4 /5

Struise Pannepot Reserva 2012 is een gewone Struise Pannepot gelagerd op eikenhouten vaten. bekroond met 100 Ratebeer punten.
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Pannepot Reserva De 2009 is een uitzonderlijk bier. Gebrouwen en gebotteld door Struise Brouwers Vleteren brouwers, de Pannepot Reserva op het idee van de vergrijzing de Pannepot in eikenhouten vaten. Dit vintage nodigt u uit voor een biertje in donkere en dichte kleur, die wordt gedomineerd door de aanhoudende dik schuim te ontdekken. De aroma's herinneren aan Belgische bieren in al hun pracht. Evenzo laat exploderen de smaak vanille aroma's, kruiden en gedroogde vruchten, die wordt versterkt door een achterste complex en goed uitgebalanceerde smaak. Complexe en subtiele, raden wij u proberen dit bier meteen, en houden een paar flessen naar de evolutie in de tijd te volgen.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.5/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Bier