• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Peroni Nastro Azzurro

Birra Peroni Industriale (Bier)

1,55€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

9,30€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

18,60€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

1,55/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.02 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Peroni Nastro Azzurro (1,55€): een bier lager van de bierbrouwerij Birra Peroni Industriale vervaardigd via lage gisting en geproduceerd in Italië die een alcoholgehalte heeft van 5.1º. 4,1 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Peroni Nastro Azzurro bij Drinks&Co.

Kenmerken · Peroni Nastro Azzurro

Categorie:Bier
Producent: Birra Peroni Industriale
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 5.1%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Lager
Land: Italië
Serveertemperatuur: 7-9ºC

Beschrijving · Birra Peroni Industriale

Peroni Nastro Azzurro

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Peroni Nastro Azzurro heeft een lichtgouden kleur.
 • Aroma: citroen, gistbrood en versgebakken verse mout.
 • Lichaam / smaak: Licht, zacht en droog. Het heeft een delicate balans van bitterheid, citrus en kruidige aromatische tonen die zorgen voor een snelle en schone afdronk.

CERVECERÍA: Peroni. In 1846 richtte Francesco Peroni de eerste Peroni-brouwerij op in Vigevano (regio Lombardije). In 1864 was de vraag zo hoog dat Giovanni (de zoon van Francesco) een tweede brouwerij in Rome bouwde. In de jaren 50 begon Birra Peroni met zijn fenomenale groei en in 2000 werd het een van de meest geliefde bieren met de slogan "C'è più gusto a essere Italiani". Het is het best verkochte Italiaanse bier wereldwijd, het wordt geëxporteerd naar andere continenten en is aanwezig in meer dan 75 landen. In Italië wordt het verkocht zonder het woord "Peroni" op het etiket, terwijl het in de rest van de wereld wordt verkocht als "Peroni Nastro Azzurro".

LAND: Italië

SOORT FERMENTATIE: Bij de bereiding is het niet anders dan het oorspronkelijke recept (maïs en nobele hop).Maïs komt uitsluitend uit de Italiaanse landbouw en heeft geen genetische modificaties. Een van de significante verschillen is echter dat het proces stopt bij de primitieve gistingsgraad en het bier niet wordt gefilterd. Als resultaat wordt een fris en hoppig bier met intense aroma's verkregen.

BIERTYPE: Lager

ABV: 5,1%

Birra Peroni Industriale

Birra Peroni Industriale Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Peroni Nastro Azzurro

Topdrinks

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Peroni Nastro Azzurro

Beer Peroni Nastro Azzurro heeft een elegant beeld op het etiket, is een typisch Europees Lager van 5. 1% ABV, lichte body en lage koolzuur, met een aangename gouden kleur, die ziet er goed uit met inachtneming van een glas Plzen.
Peroni Nastro Azzurro Beer Italiaanse bier een premium pils gebrouwen met water, gerstemout, maïs en hop Italiaans. Het is verfrissend met de typische smaak van Pilsen met een vleugje citrus en hop bier.
Italiaanse stijl in een fles, kun je niet genieten van het leven als je het in een haast. Dat is wat de Italianen zeggen. Ontspan, leun achterover en geniet van La Dolce Vita. Italiaanse bier wordt gebrouwen en, zonder dat de tijdsdruk, langzaam, uit een pure en natuurlijke manier om maximale smaak te garanderen.
PAIRING:
Als u een smakelijke focaccia te begeleiden, u weet wel beter.
PROEFNOTITIES:

Uitzicht: In het licht strogeel verschijnt.
Neus: Een verfrissende en regenereren dankzij de aanwezigheid van maïs Nostrano, een verscheidenheid uitsluitend in de Italiaanse agrarische gebieden, en met een delicate valse noot gegeven door fijn aromatische hop bier.
Smaak: De smaak is een typisch voorbeeld van een pils met een vleugje citrus en hop.
Beer Alcohol Peroni Nastro Azzurro: 5, 1 graden.

Meer meningen over Peroni Nastro Azzurro

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Peroni is een Italiaanse pilsener met een uiterst zachte smaak. Die smaak is mede te danken aan het gebruik van water uit natuurlijke bronnen. Een heerlijke bier om als een Romeinse keizer van te geni
Anoniem

Gepubliceerd op 22.09

3.5 /5

Maestro Peroni

Niet de beste van Peroni, maar misschien wel het is een zeer goede keuze in verschillende elrefrigerador en genomen op elk moment te hebben. Van kristalheldere gele kleur, is blond, glad, met een zeer lichte bitterheid die drank laat heel goed.
Planete Drinks

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

Peroni Nastro Azzurro is het iconische bier uit Italië. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals de beste gerstemout, de beste rassen van hop en maïs uitsluitend Italiaans. Dit mengsel maakt de Peroni Nastro Azzurro, een licht bier, fris, evenwichtig en licht sprankelend, onlosmakelijk verbonden met de Italiaanse !. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Samenvatting van beoordelingen

(10 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  9
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 10 comments »

Top aanbiedingen Bier