Trends:

Tsjechië

Pilsner Urquell

330ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Plzensky Prazdroj
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 4.4%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Pilsener
Land: Tsjechië

Beschrijving van Pilsner Urquell

Pilsner Urquell

PROEFNOTITIES:

 • Aspect: heldere gouden kleur met een overvloedig en dicht schuim.
 • Aroma: het aroma van mout komt naar voren op de neus, vergezeld van bloemige tonen, maar vooral door de kruidachtige geur van Saaz-hop.
 • Smaak: geniet ervan en voel een mix van bitter en zoet met een frisse en licht samentrekkende afdronk. Smaken die lang in de mond blijven hangen en bij elke nieuwe slok op een prachtige manier worden vernieuwd.

BROUWERIJ: Pilsner Urquell dankt zijn bekendheid en fortuin aan de uitvinding van pilsbier dat al in 1865, drie jaar later in die van Parijs in Wenen werd geserveerd en in 1874 de definitieve toewijding met export naar de Verenigde Staten, die een echte revolutie vertegenwoordigen. Dit bier wordt vanaf 1842 geproduceerd door de brouwerij Plzeňský Prazdroj, in Plzeň, in het westelijke deel van Bohemen. Voorheen was het aanwezig op de Tsjechische markt onder de naam Plzeňský Prazdroj. Tussen 2002 en 2011 werd het ook geproduceerd in Tychy in Polen.

LAND: Tsjechische Republiek.

SOORT FERMENTATIE: Gisting bij lage temperaturen, drievoudig afkookproces en verwarming door vlammen in koperen ketels.

TYPE BIER: Pils.Het moet worden geserveerd bij een temperatuur van 7 ° C in het kleine tulpvormige glas. Aan tafel kan het worden gecombineerd met verschillende recepten, maar het is op zichzelf uitstekend.

ABV: 4,4%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

4ºC

Reviews van Pilsner Urquell

4.1

17 klantbeoordelingen
 • 5
  4
 • 4
  11
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Pilsner Urquell:Waarderen Pilsner Urquell:

5/5

Bovendien, omdat we het geluk en genoegen om de fabriek te bezoeken en zien het productieproces hadden, hebben we geheel onvoorwaardelijk geworden dit juweeltje.
Meer zien,

Pilsner Urquell, cerveza "redonda"

4 /5

Pilsner Urquell is de moeder aller pilsleners in het Tsjechische stadje Plzen werd de basis gelegd voor de moderne pils. Pilsner Urquell is nog steeds een toonaangevend bier als het gaat om smaakbele
Meer zien
,

5 /5

Er is een gebruiker die dit bier vergelijkt (dat is Plzeň nie Pilsner is een Duitse vertaling "Pilsen" in het Duits . . . ) met San Miguel. Uw weinig begrip en informatie over de bieren zijn duidelijk vermeld. Het is als het vergelijken van Vega Sicilia met brik San Simon.
Pilsner Urquell (Duitse Pilsner Urquell en dus gaat om buitenlandse labels) De eeuwige lente middelen (de vertaling is niet exact) is de beste Pilsener bier ter wereld. En niet omdat ik dat zeg is omdat het zo goed wordt beschouwd!
Meer zien
,

Pilsner Urquell - la mejor del mundo

5 /5

zacht en uitstekende
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde merk