Quintine Blonde

Brasserie Ellezelloise (Bier)

3,40€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

20,40€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

40,80€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

3,40/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.05 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Brasserie Ellezelloise is de producent van Quintine Blonde (3,40€), een bier vervaardigd door middel van hoge gisting en afkomstig uit België die een ABV van 8º heeft. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Quintine Blonde bij Drinks&Co.

Kenmerken · Quintine Blonde

Categorie:Bier
Producent: Brasserie Ellezelloise
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 8%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Ambachtsman
Land: België

Beschrijving · Brasserie Ellezelloise

Quintine Blonde

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Quintine Blonde is een gouden bier met een witte kop en medium.
 • Geur: De neus is aromatisch, fruit, bananen, bloemen, honing, zoete mandarijn en sommige tarwe.
 • Mond: fruit aroma, tarwe, bananen, bloemen en unieke vleugje kruiden. De aanwezigheid van alcohol wordt gewaardeerd, maar niet naar uw smaak. Bananen na het gieten gist. Medium body, fris en aromatisch.

ABV: 8% Vol

Biersoort: Craft

Brasserie Ellezelloise

Meningen

opinie wordt benadrukt over Quintine Blonde

Gepubliceerd op 17.35

4/5

Quintine Blonde Mb

Quintine BLONDE 0,33 MB. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Meer meningen over Quintine Blonde

Anoniem

Gepubliceerd op 11.27

4 /5

Quintine Blonde is een ode aan de brandstapel die in 1610 werd opgezet om de heks Quintine te verbranden. Haar magische recepten zijn vertaald naar een hedendaags blond bier met mooie tonen van wild f

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Brouwerij van L & eacute legendes Lager sp & eacute ciële van hoge gisting met een mooie bitterheid in de mond.
Oorsprong: brasserie
 Ellezeloise - België Voorkomen: bewolkt kleding, kleine hardnekkige schuim Neus: finaliteit & # 233 s d & # 8217 & # 233 mout, gerst Smaak: fijne round bitterheid en een goede lengte

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Quintine Blonde is een ode aan de brandstapel die in 1610 werd opgezet om de heks Quintine te verbranden. Haar magische recepten zijn vertaald naar een hedendaags blond bier met mooie tonen van wild f

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

De Quintine Blonde wordt geproduceerd in kleine hoeveelheden van natuurlijke ingrediënten en voor het bottelen wordt overgelaten aan rusten in eiken vaten Duits. Dit proces dient om haar een ronde smaak en moutig geven met sterke hints van hop. In het glas is het met veel schuim en een bewolkte verschijning bijna aardse kleuren dat het een bijzonder ondoorzichtig geeft. De neus is een duidelijke bloemen met hints van hop, maar ook vers fruit zoals perzik en aardbei verschijnt. In MOND eerste gevoel dat je voelt een zoete, bijna romige marsalata maar dat verdwijnt bijna onmiddellijk om weg te geven aan een uitgesproken bittere smaak die blijft in de finale voor een lange tijd.

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De Quintine Blonde is een Belgisch bier gebrouwen handgemaakt in Wallonië door de Legends Brasserie. Streekproduct bij uitstek, wordt dit gefermenteerde pils fles noch gefilterd, noch gepasteuriseerd noch gecentrifugeerd en heeft daarom een ​​natuurlijke aandoening ooit diende in het glas. De naam van het bier verwijst Quintine Folklore dorp dEllezelles, waar dit bier wordt gebrouwen. "Quintine" is inderdaad de naam gegeven aan een heks in het dorp. Dit bier, de jurk van een gele verontruste goud, is bedekt met een romige schuimkraag naar de prachtige overvloed. Laatstgenoemde wordt doorkruist door een consequente effervescence. De Quintine Blonde ontwikkelt zich in de neus fruitige, bloemige hoparoma's. Deze aroma's worden gevolgd door geuren oproepen gisten. We ontdekken in de mond en een zoete moutige ingang die snel plaats maakt voor hop waargenomen in de neus. Fruitige en bloemige smaken hop komen vervolgens snel en kondigen de komst van een openhartige gehemelte bitterheid. Alcohol is in perfecte harmonie met de rest, zozeer zelfs dat we snel vergeten de 8 ° in de fles.

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 6 comments »

Top aanbiedingen Bier