Rochefort 8

L'Abbaye de Rochefort (Bier)

2,20€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

13,20€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

26,40€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

2,20/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

L'Abbaye de Rochefort is de producent van deze Rochefort 8 (2,20€), een bier trappistenbier afkomstig uit België en vervaardigd door middel van lage gisting die een ABV van 9º heeft. 4,1 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Rochefort 8 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Rochefort 8

Categorie:Bier
Producent: L'Abbaye de Rochefort
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 9%
Fermentatie: Lage Gisting
Biersoort: Trappistenbier
Land: België

Beschrijving · L'Abbaye de Rochefort

Rochefort 8

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: chocoladebruine kleur. Rijke en duurzame schuim.
 • Neus: De geur is zoet, fruitig en met veel noten van mout.
 • Mond: Fruitig en droog op het einde

ALCOHOL: 9% Vol

L'Abbaye de Rochefort

L'Abbaye de Rochefort Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Rochefort 8

Gepubliceerd op 17.35

4/5

Rochefort 8° Vc Mb

Rochefort 8 ° 0,33 l VC MB. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Meer meningen over Rochefort 8

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Rochefort 8 is het Rochefortbier met de langste geschiedenis. Een sterk donker bier met ongelofelijk veel smaak en kracht! Iedere liefhebber van trappistenbier en speciaalbier zou dit bier eens geproe

Gepubliceerd op 10.46

4.5 /5

Mooi, ik hou echt trappistenabdij bieren. U hoeft niet om haar te vergezellen om het alleen te proeven, heerlijk.

Gepubliceerd op 10.14

4 /5

Rochefort 8 is mijn tweede ervaring met de trappistenbieren Chimay na, en niets te doen geweest . . .
Kleur is zeer donker, bijna zwart. De smaak is dicht, diep, met een romige textuur, met aroma's van geroosterde pinda's en het bakken van brood, en de bitterheid van de hop altijd aanwezig.
Om te begrijpen, ik paeció een mix tussen Guinness en Chimay. Zeer goed.

Gepubliceerd op 12.42

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uiterlijk: Rochefort 8 Trappiste toont een donker bruine tinten, waardoor een veel schuim in het kopje te vallen. Het is verrassend de hoeveelheid gas die ontsnapt wanneer u de fles te openen.
- Aroma: aroma rijke port wijn, appels, karamel, pruimen, citrusvruchten, brandewijn en specerijen.
- Body / Smaak: Wat betreft de smaak, dat is waar het om gaat, bij het binnenkomen vond een zacht in de mond, sprankelend en licht bittere smaak vergezeld met een zoete geur. Het lichaam wordt licht en gekarameliseerd, maar drinken voor drinken wordt steeds krachtiger. Dit bier alleen het verlaten van een droge en intense afdronk dat kleeft aan het gehemelte met de smaak achtergelaten door het lichaam.

Biersoort: Trappist

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Brasserie Rochefort Trappist bier met hoge gisting, bijnaam & eacute e "Sp & eacute ciële" rond en vol in de mond.
Oorsprong: Abbey
Trappist Notre Dame de St Remy - België Uiterlijk: bruin l & # 233 g & # 232 larly voil & # 233 e, laag schuim Neus: fruit & # 233 en complex, gedomineerd & # 233 door malt Torr & # 233 fi & # 233 Smaak: lang en vol pear noten, anijs, r & # 233 dia's en bananen

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Rochefort 8 is het Rochefortbier met de langste geschiedenis. Een sterk donker bier met ongelofelijk veel smaak en kracht! Iedere liefhebber van trappistenbier en speciaalbier zou dit bier eens geproe

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

Rochefort 8 Trappiste

De kleur van dit bier is bruin, intenser dan 6 ° en minder oranje reflecties; De mousse is prima en compact, kleine belletjes, hardnekkig. De neus, in het begin, een aanraking van citrus, net, en over het algemeen vertoont een sterke karakteristieke fruitige, sterk en bijna stroperig, met een evolutie moutig, zeer gekarameliseerd. Ondanks de 9,2 °, dit 8 onthult een belangrijk orgaan, maar niet te groot, met een impact aangenaam knapperig. De eerste smaak doet denken aan zoethout, met kruiden op de achtergrond, en een laatste run zacht en warm. Laat het gehemelte zeer schoon, met een laatste gevoel zeer droog en bitter, die wraps rond het gehemelte en de zijkanten van het laatste deel van de taal. De fles smaakte achtergelaten op de bodem van het glas een aanzienlijke hoeveelheid gist. Overbodig, bijna, om te benadrukken dat het raakt bijna excellence, dit Trappist.

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Rochefort 8 is een origineel en op smaak trappistenbier. Mahonie kleur, Rochefort 8 toegestaan ​​om aroma's van cacao zeer delicate en evenwichtige verdampen. Eerst scherp en zoet, het proeven van dit bier is erg blij met de ronding gegeven door de karamel en chocolade. Kandijsuiker wordt voor het bottelen van een tweede gisting te creëren toegevoegd. Dit bier wordt nog beter in de tijd.

Gepubliceerd op 17.11

4 /5

Stijl: trappistenabdij. Smaak: Fruitig en droog op het einde. Bodied bier. Kleur: Dark Brown

Gepubliceerd op 05.36

4 /5

Rochefort 8 24

Wilde donkere kleur gehemelte en uitgesproken, fruitig en droog op het einde. Ideaal voor het eten alleen als aperitivo. 9 º.
Gerelateerde meer opinies over Rochefort 8 »

Samenvatting van beoordelingen

(11 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  10
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 11 comments »

Top aanbiedingen Bier