13,95€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

41,85€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

41,85€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

13,95/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.19 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Rodenbach is de producent van Rodenbach Caractère Rouge 75cl (13,95€), een bier gefermenteerd in België die een alcoholgehalte bevat van 7º. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Rodenbach Caractère Rouge 75cl met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · Rodenbach Caractère Rouge

Categorie:Bier
Producent: Rodenbach
Volume: 75cl
Alcoholpercentage: 7%
Biersoort: Ambachtsman
Land: België

Beschrijving · Rodenbach

Rodenbach Caractère Rouge 75cl

PROEFNOTITIES:

 • Verschijningsvorm: Rodenbach Caractère Rouge 75cl is van een roodachtige kleur
 • Aroma: aroma overwegend zuur dat wilde aardbeien, frambozen en kersen, gewikkeld in een deken van hout en leer milder herinneringen te markeren.
 • Body / Taste :. Het is zeer zuur, herinnert grapefruit, met een smaak waarbij de aanwezigheid van wilde gisten, die wordt versterkt door koolstof samen met een mengsel van hout, hoewel gematigder dan in het aroma is evident. Het combineert dit met intense tonen van rood fruit, bosbessen en kersen later aardbei en framboos, over een verlegen mout en granen met een zeer zwakke zoetheid starten. Zowel hout en gist, gecontroleerd tijdens de zwaluw, worden geaccentueerd in de laatste momenten van het, het creëren van een definitieve intense bitterheid en zuurheid, vol herinneringen van kersen, citrusvruchten, noten en minst milde alcohol.

BROUWERIJ: Rodenbach

LAND: België

VOORBEREIDING: Dit geweekt bier met verse kersen, frambozen en bosbessen in eiken vaten, vervolgens leeftijd voor minstens een jaar en een half en heeft opnieuw gisting op fles.

BIERSOORT: Artisan

Rodenbach

Rodenbach Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Rodenbach Caractère Rouge 75cl

Gepubliceerd op 03.46

4/5

Rodenbach Caractere 75cl

Alcohol: 7
Land: België
Inhoud: 0, 75 l
presenteert een mooie amberkleurige
maar met een intense robijnrode notes, de noten
gemarkeerd door tinten van roze
compact schuim. De neus opent een
wereld. Frambozen, wilde kersen,
verse melkzuur noten (als om te herinneren
een cake met yoghurt en bessen), de
Best zoete balsamico azijn. alle
in perfecte balans en harmonie.
In de mond vinden we allemaal in één
continue dans van evenwicht tussen de zoete tonen
de karamel en framboos en bliksem
Melkzuur reizen en verfrissende zuren,
kersen, uit wijnbouwproducten notities.
Een meesterwerk.
Rodenbach bieren worden gekenmerkt
door gemengde gisting: gisting
Main vindt plaats bij kamertemperatuur
en de tweede tijdens rijping
2 jaar in eiken vaten. met
gemengde gisting met behulp mouten
gepolijste sull'essicatoio beide bepalen
de kleur en de smaak van deze bieren. drinken
een Rodenbach is dus ervaring
alleen.

Meer meningen over Rodenbach Caractère Rouge 75cl

Gepubliceerd op 04.42

4 /5

Rodenbach Caractère Rouge is een uitzonderlijk bier met een maximale score op Ratebeer.com. Voor dit bier worden verse kersen frambozen en cranberry's geweekt in de het beste Rodenbach bier. Het resultaat is een vol fruitig bier dat je niet snel zult vergeten.

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

België Rodenbach Brewery Bier Rodenbach Red Karakter is de R & eacute gevolg van mac & eacute rantsoen van vers fruit bier met dé De Ja fermenteren gedurende twee jaar in eiken vaten.
Capaciteit: 75cl
Graad: 7 °
Oorsprong: België
Het is in Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen, die nu aan de oevers van Mandel, de gebouwen van de brouwerij Rodenbach, die zich uitstrekken over meer dan drie hectare staan. Rodenbach Brouwerij sinds 1998 behoort tot de brouwerij Palm en de vorm van de brouwerij Boon PALM Breweries SA. Rodenbach bier Red Karakter is het resultaat van gistende maceratie van vers fruit (kersen, frambozen en bosbessen) op bier zelf had al twee jaar in eiken vaten gefermenteerd. Vinous, met een fruitige neus van frambozen en kersen, gecombineerd met een vleugje van hout en karamel. Met, in de schaduw, een violette geur van leer en lichte tabak. In de mond de vrucht bier van de zure aard is geopenbaard meer, maar met een bepaalde zuiverheid. De lichte zoetheid om de balans geeft evenwicht in de driehoek smaak tussen zuurgraad, zoetheid en droogte. Deze droogte is vooral veenbessen dat het bier zorgen voor een lengte van in het bijzonder hardnekkige mond. "Bier doet denken aan de unieke combinatie van delicatesse en de kracht van een Bourgogne wijn in al zijn frisheid." Bier editie beperkt tot 1998 exemplaren! ! !

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De praktijk van de Rodenbach brouwerij om producten van goede kwaliteit te bieden, en vaak herkenbaar vanaf de eerste seconde. Dit Rodenbach Rode sinscrit karakter perfect in deze lijn. Opgegroeid in eiken vaten voor twee jaar en daarna doordrenkt van kersen, bosbessen en frambozen. Uiteraard kunnen deze methoden worden gevoeld tijdens de proeverij. Tot nu toe werden slechts 900 geproduceerde flessen. Visueel is dit Belgisch bier is aanwezig in het glas tussen Lambre in een jurk en rode, met mooie robijn hoogtepunten. Op de neus is het mogelijk om de verschillende aspecten van het brouwen voelen. Zo vinden we de rood fruit, vooral kersen en frambozen. In de mond, lacidité is in toenemende mate aanwezig in de hele proeverij, prachtig aandacht voor de smaak van rode vruchten. De afwerking is droog en fijn bebost. Deze ongelooflijke bier is dus een zeer beperkte oplage. Als het niet nalaten om u te verleiden, wachten om het te proeven in zijn glas 33cl Rodenbach!

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier