Rogue Dead Guy Ale

Rogue (Bier)

2,85€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

17,10€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

34,20€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

2,85/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.04 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Rogue Dead Guy Ale (2,85€), een bier ale van bierbrouwerij Rogue die beschikt over 6º ABV. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Rogue Dead Guy Ale volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Rogue Dead Guy Ale

Categorie:Bier
Producent: Rogue
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Biersoort: Ale

Beschrijving · Rogue

Rogue Dead Guy Ale

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: Rogue Dead Guy Ale heeft een kleur halverwege tussen honing en een bijna diep roodachtig oranje. Met een opmerkelijke mate van troebelheid, genereert een schuimlaag tussen de 2 en 3 vingers dik, zeer wit, compacte uiterlijk en duurzaamheid. Laten sporen van schuim gevormde ringen zeer fijn, in de eerste schoten.
 • Aroma: Complex, met intense aroma's van gebrande mout en enkele karamel met een uitgesproken fruitige toets. Kruidachtige en aardse tonen hieronder, met inbegrip van wilde planten, spar en een vleugje citrus zoet, als een kruising tussen grapefruit en honing en tropische vruchten.
 • Body / Smaak: Met een goed niveau van koolzuur en medium body, het is een biertje in de maltosas gevoelens dan hop overheersen op het eerste, maar de nasmaak is bereikt balans in een deel met een bitterheid met hints citrusvrucht, die duidelijker wordt wanneer we aftappen glas.

Biersoort: Ale

Rogue

Rogue Bier kopen:

Meer meningen over Rogue Dead Guy Ale

Anoniem

Gepubliceerd op 05.08

4 /5

De Dead Guy Ale van Rogue is gebrouwen naar de methode van een Duitse Meibock dit zijn licht- tot amberkleurige bieren met een hopkarakter. De Dead Guy Ale heeft een diepe honingachtige kleur met een

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier