Saison Dupont

Brasserie Dupont (Bier)

1,75€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

10,50€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

21,00€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

1,75/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.02 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Van bierbrouwerij Brasserie Dupont ontvangen wij Saison Dupont (1,75€) een bier ambachtsman afkomstig uit België met hoge gisting die over een ABV van 6º beschikt. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Saison Dupont bij Drinks&Co.

Kenmerken · Saison Dupont

Categorie:Bier
Producent: Brasserie Dupont
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 6%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Ambachtsman
Land: België

Beschrijving · Brasserie Dupont

Saison Dupont

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Saison Dupont heeft een gouden kleur.
 • Geur: Licht moutig, bitter, bijna, citroenzuur, licht.
 • Mond: Gist en wat witte peper. Medium-bodied, hoog koolzuur. Zeer droog.

ABV: 5,5% Vol

Biersoort: Craft

Brasserie Dupont

Brasserie Dupont Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Saison Dupont

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Saison Dupont

Saison Dupont is een klassieke Belgische boerderij ale gekenmerkt door een grote, schuimkraag, een cut-gras aroma en een lange, droge afdronk denken aan champagne.

Meer meningen over Saison Dupont

Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Saison Dupont is een koperblond bier met een uitgesproken droge hopsmaak dit maakt het bier een uitstekende dorstlesser. Het bier is ook ideaal om te drinken bij een gerecht met paling of mosselen.

Gepubliceerd op 09.39

4 /5

Bekijk Kleur koperkleurig blond bier
Nose Aroma hop
Bitterheid uitgesproken mond, droog en verfrissend.

Gepubliceerd op 17.35

4 /5

Saison Dupont Vc

SEIZOEN DUPONT 0,33 l VC. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Gepubliceerd op 17.04

4 /5

Brasserie Dupont België bier blond hoge gisting complex en zeer aromatische.
Oorsprong: brasserie
 Dupont - België Voorkomen: nature troebel blond, wit schuim Neus: ar & # 244 mijn houblonn & # 233 s & # 233 piek & # 233 s, vleugje honing Palate: smaken & # 233 piek & # 233 es en houblonn & # 233 es, finale droog

Gepubliceerd op 05.36

4 /5

Cerveza Saison Dupont

De Saison Dupont is een bier van hoge gisting met een tweede gisting in de fles. Sinds 1844, werd dit bier in de boerderij-brouwerij in de winter. Dan is dit bier had een tweede re-vergisting in vaten en in de zomer wordt geserveerd het "saisoniers" die werkten in de velden. Waarschijnlijk de reden waarom de Saison Dupont wordt beschouwd als een van de beste Belgische bieren seizoen. Koperachtig blonde kleur, wordt pittige hop bitterheid bekroond door groene appel, grapefruit en een onderliggende zoete gist karakter.

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Saison Dupont is een koperblond bier met een uitgesproken droge hopsmaak dit maakt het bier een uitstekende dorstlesser. Het bier is ook ideaal om te drinken bij een gerecht met paling of mosselen.

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

In de Angelsaksische wereld, om bieren van deze soort, wordt het genoemd "zomer ales"; België, maar het product is een typisch zomer wonder genoemd, aanzienlijk, "saison".
Een van de beste voorbeelden - misschien wel de meest heerlijke van alles - is er dit werkpaard van Brasserie Dupont van Tourpes-Leuze, in de provincie Henegouwen, in de buurt van Doornik. .
De kleur is oranje reflecties, de smaak is fruitig met citroen OPMERKINGEN licht kruidig. De afwerking is droog met een sterke toon van hop.

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Gebrouwen sinds 1844 in de Farm-Brasserie Dupont, de Saison Dupont is een Belgisch bier, vandaag een benchmark van "Belgian Season"! Gebrouwen met vers geoogste hop in de late zomer, het bier dat gerijpt in de winter was op tijd voor de eerste maand van de lente! In een boterbloem gele kleur en regenachtig eenmaal in glas, Saison Dupont ontwikkelt een blijvende schuim kant op de zijkanten van het glas. Het geeft ze een sterke geur van gist die in staat is om een ​​iets moutige spikes maskeren. Op de aarde, de geur is fruitig en hop aroma's beginnen merkbaar te worden. De entree mond is fruitig en zoet, maar het wordt onmiddellijk gevolgd door een golf hoppige bitterheid die groeit in kracht als en de omvang van de proeven. De bitterheid snel piekte voor het delen van de afwerking met honing en fruitige smaken die elkaar komen te verzachten.

Samenvatting van beoordelingen

(9 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  9
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 9 comments »

Top aanbiedingen Bier