Trends:

Bier

Shepherd Neame Spitfire 50cl

50cl

2,07€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Shepherd Neame
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 4.5%
Land: Engeland
De bierbrouwer Shepherd Neame heeft Shepherd Neame Spitfire 50cl gecreërd, een bier uit Engeland die een ABV van 4.5º bevat. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Shepherd Neame Spitfire 50cl hebben gegeven.

Bereiding van Shepherd Neame Spitfire 50cl

Shepherd Neame Spitfire 50cl

Producent: Shepherd Neame

categorie: Bier

Meer zien

Reviews van Shepherd Neame Spitfire 50cl

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Shepherd Neame Spitfire 50cl:Waarderen Shepherd Neame Spitfire 50cl:

4 /5

HEETHOOFD 0. 50L. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.
Meer zien
,

4 /5

- Spitfire is weggelopen succesverhaal van de afgelopen tien jaar van Shepherd Neame, met stijgende verkoop gestimuleerd door eigenzinnige Wereldoorlog 11-themed reclame die prijzen gewonnen, kwam in het nieuws, en had consumenten schreeuwen om meer.
- oorspronkelijk geproduceerd in 1990 tot de 50ste verjaardag van de Slag om Engeland te herdenken, Spitfire heeft een slepende mout en hop smaak, met een goed uitgebalanceerd, afdronk.
- Gemaakt van traditionele rassen van het Engels mout, deze gouden ale combineert een onderliggende diepte van moutigheid, getint met een subtiele hint van toffee, met de gedurfde citrus en fruitige kruidigheid van Kentish hop, met een goed uitgebalanceerd, dorstlessend, populaire drank produceren .
Meer zien
,