Trends:

Thailand

Singha

330ml

Singha

1,50€
1,50€
Winkel: Bierhut Estimated delivery: 10 - 12 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen. Andere opties

Andere verzendmethoden:

Levering in winkel beschikbaar - GRATIS

Je kunt de bezorgwijze selecteren verderop in het bestelproces.

Verzendkosten: 6,95€

Je hoort vast graag dat…

Singha is een bier dat als embleem en naam een van de Mythische wezens van Thailand heeft, die sinds de oudheid deel uitmaakt van de populaire verbeeldingskracht van de mensen van het land.

Belichaamd door een leeuw, vertegenwoordigt Singha macht, kracht, moed, leiderschap, waardigheid, loyaliteit, doorzettingsvermogen en werkgeest, waarden die de makers ertoe hebben geleid een bier te maken dat wereldwijd bekend en erkend is .

Singha bier is echter veel meer dan dat: sinds 1939 is Boon Rawd Brewery de bierleverancier van de Kroon van Thailand, een reden waarom het bier ook in zijn ontwerp het symbool van de Garuda bevat, een embleem dat alleen wordt gebruikt als een bedrijf, instelling of een project de koninklijke familie van het land een tijd gediend heeft, en dat het de eigenaar een meerwaarde geeft op het gebied van kwaliteit, vertrouwen en reputatie .

Bier waardig van koningen!

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Boon Rawd Brewery
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Pilsener
Land: Thailand

Beschrijving van Singha

Singha

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: op zicht heeft het een intense goudgele kleur.
 • Aroma: de neus onthult tonen van bloemige hop.
 • Smaak: rijke en beslissende en aangenaam verfrissende smaak benadrukt door de smaak van hop.

BROUWERIJ: Bier [1] is een blond Thais bier geproduceerd door het bedrijf Boon Rawd. Het is het populairste bier en ook het oudste van het land. De geschiedenis gaat zelfs terug tot de vorige eeuw, toen de oprichter van Boon Rawd, Phya Bhirom Bhakdi, in 1934 de eerste brouwerij in de geschiedenis van Thailand bouwde. Al in de jaren 50 het bedrijf bezat 60% van de biermarkt van het land, waardoor het een sterke uitbreiding kreeg, niet alleen op de binnenlandse markt maar ook in het buitenland, tot in 1968 de export van het populaire Singha -bier naar Europese landen werd bereikt. In 1994 opende het bedrijf twee brouwerijen in Saksen (Duitsland) om een Singha -bier te produceren voor de Europese markt. De productiecapaciteit van het bedrijf is 1 miljard liter per jaar. Momenteel produceert het bedrijf producten met de vele commerciële merken Singha , Leo, B-ing, Purra, Sanvo, Syder Bay, Boonrawd Farm, Pundee en Masita.Het merk Sing-to betekent leeuw in het Thais.

LAND: Thailand.

TYPE FERMENTATIE: Laag.

TYPE BIER: Premium Lager.

ABV: 5%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

4ºC

Reviews van Singha

4.7

6 klantbeoordelingen
 • 5
  2
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Singha:Waarderen Singha:

5/5

5
Meer zien,

Singha

5 /5

Shipping in perfecte staat en op het juiste moment. Erg blij met de service.
Meer zien
,

4 /5

Singha komt uit Thailand en is een van de weinige Aziatische bieren dat niet met rijst maar met gerst wordt gebrouwen. Qua smaak is het misschien meer een Europese pilslener maar het pittige Thaise i
Meer zien
,

4 /5

Singha komt uit Thailand en is een van de weinige Aziatische bieren dat niet met rijst maar met gerst wordt gebrouwen. Qua smaak is het misschien meer een Europese pilslener maar het pittige Thaise i
Meer zien
,