Singha

Boon Rawd Brewery (Bier)

1,50€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

9,00€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

18,00€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

1,50/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.02 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Boon Rawd Brewery produceert Singha (1,50€), een bier pilsener afkomstig uit Thailand die een ABV van 5º heeft. 4,7 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Singha bij Drinks&Co.
You will like to know that...

Singha is een bier dat als embleem en naam een van de Mythische wezens van Thailand heeft, die sinds de oudheid deel uitmaakt van de populaire verbeeldingskracht van de mensen van het land.

Belichaamd door een leeuw, vertegenwoordigt Singha macht, kracht, moed, leiderschap, waardigheid, loyaliteit, doorzettingsvermogen en werkgeest, waarden die de makers ertoe hebben geleid een bier te maken dat wereldwijd bekend en erkend is .

Singha bier is echter veel meer dan dat: sinds 1939 is Boon Rawd Brewery de bierleverancier van de Kroon van Thailand, een reden waarom het bier ook in zijn ontwerp het symbool van de Garuda bevat, een embleem dat alleen wordt gebruikt als een bedrijf, instelling of een project de koninklijke familie van het land een tijd gediend heeft, en dat het de eigenaar een meerwaarde geeft op het gebied van kwaliteit, vertrouwen en reputatie .

Bier waardig van koningen!

Kenmerken · Singha

Categorie:Bier
Producent: Boon Rawd Brewery
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Pilsener
Land: Thailand
Serveertemperatuur: 4ºC

Beschrijving · Boon Rawd Brewery

Singha

PROEFNOTITIES:

 • Uiterlijk: op zicht heeft het een intense goudgele kleur.
 • Aroma: de neus onthult tonen van bloemige hop.
 • Smaak: rijke en beslissende en aangenaam verfrissende smaak benadrukt door de smaak van hop.

BROUWERIJ: Bier [1] is een blond Thais bier geproduceerd door het bedrijf Boon Rawd. Het is het populairste bier en ook het oudste van het land. De geschiedenis gaat zelfs terug tot de vorige eeuw, toen de oprichter van Boon Rawd, Phya Bhirom Bhakdi, in 1934 de eerste brouwerij in de geschiedenis van Thailand bouwde. Al in de jaren 50 het bedrijf bezat 60% van de biermarkt van het land, waardoor het een sterke uitbreiding kreeg, niet alleen op de binnenlandse markt maar ook in het buitenland, tot in 1968 de export van het populaire Singha-bier naar Europese landen werd bereikt. In 1994 opende het bedrijf twee brouwerijen in Saksen (Duitsland) om een Singha-bier te produceren voor de Europese markt. De productiecapaciteit van het bedrijf is 1 miljard liter per jaar. Momenteel produceert het bedrijf producten met de vele commerciële merken Singha, Leo, B-ing, Purra, Sanvo, Syder Bay, Boonrawd Farm, Pundee en Masita.Het merk Sing-to betekent leeuw in het Thais.

LAND: Thailand.

TYPE FERMENTATIE: Laag.

TYPE BIER: Premium Lager.

ABV: 5%

Boon Rawd Brewery

Meningen

opinie wordt benadrukt over Singha

Gepubliceerd op 09.39

4/5

Singha

Vista gouden bier
Aroma neus enigszins moutig en licht bloemige noten
Boca lichte smaak en body
licht zoet
Een malt.

Meer meningen over Singha

Gepubliceerd op 00.47

5 /5

5

Gepubliceerd op 22.23

5 /5

Shipping in perfecte staat en op het juiste moment. Erg blij met de service.
Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Singha komt uit Thailand en is een van de weinige Aziatische bieren dat niet met rijst maar met gerst wordt gebrouwen. Qua smaak is het misschien meer een Europese pilslener maar het pittige Thaise i

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Singha komt uit Thailand en is een van de weinige Aziatische bieren dat niet met rijst maar met gerst wordt gebrouwen. Qua smaak is het misschien meer een Europese pilslener maar het pittige Thaise i

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Singha Thaise bier is een blonde. Deze pils indeling 5 ° alcohol is de oudste (in 1933 opgericht) en het meest populair in het land. Singha bier is een bier pils soort pils, ontworpen door de brouwerij Pathumthani, Thailand. Fruit dun voorouderlijke process manufacturing, Singha begeleidt aantal toeristen en vakantiegangers tijdens hun reis en verblijf in Thailand. Nu kunt u ontspannen en een duik in uw feestelijke vakantie herinneringen in er genieten van een Singha. Gemaakt van premium kwaliteit van de ingrediënten. Uitsluitend gebrouwen uit mout van gerst, Singha bier is een rijke smaak en een betere smaak van hop. Perfect om de smaken van de Aziatische culinaire hoogstandjes te begeleiden, het is ook uitstekend te gebruiken als een verfrissend drankje in een feestelijke sfeer. Voor de goede orde, Sing-to betekent "leeuw" in het Thais, vandaar de aanwezigheid van een leeuw aan Thaise trekken op het witte label geaccentueerd door goud, naar de kleur van de drank tinten.

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  2
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.7/5

Op basis van 6 comments »

Top aanbiedingen Bier