Thornbridge Beadeca's Well 50cl

Thornbridge Brewery (Bier)

4,36€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Thornbridge Beadeca's Well 50cl te kopen op dit moment.

Thornbridge Brewery produceert deze Thornbridge Beadeca's Well 50cl , een bier porter uit Engeland die een ABV van 5,3º heeft. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Thornbridge Beadeca's Well 50cl volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Thornbridge Beadeca's Well

Categorie:Bier
Producent: Thornbridge Brewery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5,3%
Biersoort: Porter
Land: Engeland

Beschrijving · Thornbridge Brewery

Thornbridge Beadeca's Well 50cl

PROEFNOTITIES:- Uiterlijk: Thornbridge Beadeca's Well 50cl heeft een donkerbruine kleur.- Aroma: Aroma van karamel crème, koffie.- Body / Smaak: zoete smaak chocolade en zoethout met tonen van gebrande mout.Biersoort: PorterABV: 5.3% Vol

Thornbridge Brewery

Thornbridge Brewery Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Thornbridge Beadeca's Well 50cl

Saveur Bière

Gepubliceerd op 05.02

4/5

Thornbridge Beadeca's Well 50cl

Zo zeldzaam als het is onontbeerlijk, hier eindelijk beschikbaar de Thornbridge Beadeca's Well. Als de Thornbridge brouwerij vooral gewend was ons prachtige Jaipur hoppig bier stijl of om krachtige Imperial Stouts, dat Porter illustreert hoe ze beheerst alle stijlen! In een glas, het bier heeft een interessante profiel met een zwarte kleding gedomineerd door een betrekkelijk dunne beige schuim en lucht. Op de neus, is er een scala van aroma's die varieert van gebrande mout zoethout door middel van zwart fruit. De mond is op zijn beurt gedomineerd door geroosterde ongelooflijke intensiteit voordat drop komt over te nemen. De finale is op het lichtjes gekonfijte zwart fruit. Goldsmith werk, schitterend, geen tekort aan superlatieven wanneer we spreken van Beadeca's Well. En terecht want dit bier herinnert ons eraan hoe Thornbridge brouwers zijn getalenteerd. De Thornbridge Sint Petersburg is ook een voorbeeld!

Meer meningen over Thornbridge Beadeca's Well 50cl

Meike Moolhuijzen

Gepubliceerd op 06.16

4 /5

Ik vond het bonenkruid

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier