Thornbridge Colorado Red 50cl

Thornbridge Brewery (Bier)

4,13€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Thornbridge Colorado Red 50cl te kopen op dit moment.

Thornbridge Brewery is de bereider van deze Thornbridge Colorado Red 50cl , een bier bitter geproduceerd in Engeland die een alcoholgehalte heeft van 5º. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Thornbridge Colorado Red 50cl volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Thornbridge Colorado Red

Categorie:Bier
Producent: Thornbridge Brewery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Bitter
Land: Engeland

Beschrijving · Thornbridge Brewery

Thornbridge Colorado Red 50cl

PROEFNOTITIES:- Uiterlijk: Thornbridge Colorado Red 50cl heeft een donkere amber kleur.- Aroma: aards en fruitig aroma met tonen van mout en gras.- Body / Smaak: Hop smaak met tonen van citrus fruit en zoete einde.Biersoort: Premium Bitter / ESBABV: 5.9% Vol

Thornbridge Brewery

Thornbridge Brewery Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Thornbridge Colorado Red 50cl

Gepubliceerd op 05.02

4/5

Thornbridge Colorado Red 50cl

Gebrouwen in samenwerking met de Amerikaanse brouwerij Odell, uit Colorado, de Colorado Thornbridge Red Red Ale is een prachtig hoppig de getalenteerde Thornbridge brouwerij. Dus, gebaseerd op een origineel Amerikaans recept, het is alleen in het Engels hop die zijn geselecteerd met oa de Admiraal, de Bramling Kruis, Phoenix, Pilgrim en First Gold! In een glas, het bier presenteert een mooie oranje kleur, bekroond door een hardnekkige bruin schuim. De neus zijn noten van gemengde mout en hop on, waaronder grapefruit dat is gevonden. De smaak is fruitig en gekarameliseerde het met de intensiteit van de dennen en zoethout. De finale is fijn gehopt. Perfect in balans tussen hoppig en moutig, dit Thornbridge Colorado Red de liefhebbers van speciale bieren. Vergelijk met de Sequoia Thornbridge, het talent van de brouwerij merken!

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Bier