Trends:

Bier

Thornbridge Colorado Red 50cl

50cl

4,13€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Bier
Producent: Thornbridge Brewery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Bitter
Land: Engeland
Bereidt door Thornbridge Brewery, Thornbridge Colorado Red 50cl is een bier bitter vanuit Engeland die een alcoholgehalte heeft van 5º. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Thornbridge Colorado Red 50cl met 4 punten over 5.

Bereiding van Thornbridge Colorado Red 50cl

Thornbridge Colorado Red 50cl

PROEFNOTITIES:- Uiterlijk: Thornbridge Colorado Red 50cl heeft een donkere amber kleur.- Aroma: aards en fruitig aroma met tonen van mout en gras.- Body / Smaak: Hop smaak met tonen van citrus fruit en zoete einde.Biersoort: Premium Bitter / ESBABV: 5.9% Vol

Meer zien

Reviews van Thornbridge Colorado Red 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Thornbridge Colorado Red 50cl:Waarderen Thornbridge Colorado Red 50cl:

4 /5

Gebrouwen in samenwerking met de Amerikaanse brouwerij Odell, uit Colorado, de Colorado Thornbridge Red Red Ale is een prachtig hoppig de getalenteerde Thornbridge brouwerij. Dus, gebaseerd op een origineel Amerikaans recept, het is alleen in het Engels hop die zijn geselecteerd met oa de Admiraal, de Bramling Kruis, Phoenix, Pilgrim en First Gold! In een glas, het bier presenteert een mooie oranje kleur, bekroond door een hardnekkige bruin schuim. De neus zijn noten van gemengde mout en hop on, waaronder grapefruit dat is gevonden. De smaak is fruitig en gekarameliseerde het met de intensiteit van de dennen en zoethout. De finale is fijn gehopt. Perfect in balans tussen hoppig en moutig, dit Thornbridge Colorado Red de liefhebbers van speciale bieren. Vergelijk met de Sequoia Thornbridge, het talent van de brouwerij merken!
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde merk