Thornbridge Jaipur

Thornbridge Brewery (Bier)

3,20€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Thornbridge Jaipur te kopen op dit moment.

Thornbridge Brewery is de bereider van Thornbridge Jaipur , een bier indian pale ale uit Engeland die een ABV van 5º bevat. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Thornbridge Jaipur met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Thornbridge Jaipur

Categorie:Bier
Producent: Thornbridge Brewery
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Indian Pale Ale
Land: Engeland

Beschrijving · Thornbridge Brewery

Thornbridge Jaipur

Producent: Thornbridge Brewery

categorie: Bier

Thornbridge Brewery Bier kopen:

Meer meningen over Thornbridge Jaipur

Planete Drinks

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

individueel verkocht, niet in te pakken. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier. We kunnen de lijst van de vele prijzen gewonnen door de beer "Jaipur", maar dit zou te lang zijn .. De volgende zijn slechts de meest recente: 2013: Europa's beste IPA in de World Beer Awards / 2015: UK Top 50 Food & Drink in Great Taste Awards / 2016: gouden medaille IPA Verenigd Koninkrijk op de World Beer Awards / 2016: bronzen medaille op de International Beer Challenge / 2016: 4 sterren op de International Wine and Spirits Competition. Dit bier enigszins husky blonde kleur met oranje reflecties geeft een mooi fijn wit schuim, romig en persistent in het glas ook. Een zeer elegante neus had betrekking op de fruit en citroen oranje die noten van mandarijn, mango, ananas en witte perzik onthult. Het mondgevoel is bedwelmende: ten eerste wordt een zacht vilt met gerstemout en tarwe, die vervolgens geeft manier om een ​​zeer hardnekkige bitterheid, die het paleis waarin onverwacht neemt. De laatste onthult een licht bittere nasmaak met plantaardige notities en grapefruit smaak. We raden serveren dit bier in een soort tank glas bij een temperatuur van ongeveer 10 ° C. Ze perfectioneren met pittige gerechten.
Bierhut

Gepubliceerd op 04.18

4 /5

Thornbridge Jaipur is een Engelse IPA die dominante citrus tonen heeft in de smaak. De eerste slok is zacht en rond de smaak bouwt vervolgens op naar een flinke hopsmaak met een randje honing en een bittere afdronk die lang blijft hangen.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier