Thornbridge Kipling 50cl

Thornbridge Brewery (Bier)

3,50€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Thornbridge Kipling 50cl te kopen op dit moment.

Thornbridge Kipling 50cl van de bierbrouwerij Thornbridge Brewery: een bier ale geproduceerd in Engeland die over een ABV van 5º beschikt. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Thornbridge Kipling 50cl met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Thornbridge Kipling

Categorie:Bier
Producent: Thornbridge Brewery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Biersoort: Ale
Land: Engeland

Beschrijving · Thornbridge Brewery

Thornbridge Kipling 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Thornbridge Kipling 50cl heeft een lichte stro kleur.
 • Geur: Grote neus met gras begroeide kiwi's in overvloed.
 • Mond: De prachtige fruitige mond leidt tot een grote bittere afdronk.

ABV: 5.2% Vol.

BIERSOORT: Ale

Thornbridge Brewery

Thornbridge Brewery Bier kopen:

Meer meningen over Thornbridge Kipling 50cl

Bierhut

Gepubliceerd op 04.53

4 /5

Deze American Pale Ale van Thornbridge doet denken aan een Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc. In de neus treft u tonen van gras en een overvloed aan kiwi de fruitige smaak is een mooie opmaat naar de b
Saveur Bière

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

De Thornbridge Kipling is het eerste bier te gebruiken het Nelson Sauvin hop in de maak. Deze single hop bier, gebrouwen met hop deze, laat hem zijn macht te openbaren! Dit is een ongefilterd bier, gepasteuriseerde, zodat alle aroma behouden. Inderdaad, hop Sauvin Nelson staat bekend om zijn aromatische eigenschappen. U kunt ontdekken deze geweldige hop, met 13% alfazuren, die aroma's van tropisch fruit geeft! Met een gouden kleur, dit bier is couronée aanhoudende wit schuim. Zoals verwacht, kan fruit aroma's worden waargenomen op de neus. Tot slot, de smaak is een explosie van smaken, met tonen van tropisch fruit en citroen, in evenwicht met een bittere nasmaak, hoppig. De Thornbridge brouwerij is een brouwerij die wordt onthuld door zijn innovatieve en gezamenlijke kant. Ze deelt de passie en kennis met het brouwen van bier liefhebbers. Brouwers hebben allemaal verschillende ervaringen en samen te komen rond gemeenschappelijke projecten van uitzonderlijke bieren, sterk van een terugkeer naar de brouwerij wereld te bereiken. Hun passie voor goede bieren lekkere resultaten in de ontkenning van een proces dat bier zou kunnen verstoren. Met hun bieren, zult u ambachtelijke bieren, echte echte vondst.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bier