Thornbridge Sequoia 50cl

Thornbridge Brewery (Bier)

4,13€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Thornbridge Sequoia 50cl te kopen op dit moment.

Thornbridge Sequoia 50cl van de bierbrouwerij Thornbridge Brewery: een bier ambrée bier geproduceerd in Engeland die 4º ABV heeft. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Thornbridge Sequoia 50cl volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Thornbridge Sequoia

Categorie:Bier
Producent: Thornbridge Brewery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 4%
Biersoort: Ambrée Bier
Land: Engeland

Beschrijving · Thornbridge Brewery

Thornbridge Sequoia 50cl

PROEFNOTITIES:- Uiterlijk: Thornbridge Sequoia 50cl heeft een koperachtige kleur.- Aroma: Aroma van verse citrus, kruisbessen en wat kruiden.- Body / Smaak: Smaak van geroosterde mout, wat bessen, snoep, sterke citrus bitterheid, kruisbessen en kruiden.Biersoort: AleABV: 4,5% vol

Thornbridge Brewery

Thornbridge Brewery Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Thornbridge Sequoia 50cl

Gepubliceerd op 05.02

4/5

Thornbridge Sequoia 50cl

Bier elke dag, dit is een bier Thornbridge Sequoia door Thornbridge voorgesteld. Als het een laag alcoholgehalte, is het Sequoia gehopt in Amarillo, Centennial en Chinook. Een royaal hoppig bier, daarom, voor een aromatische explosie! De Sequoia is een ale aanbod in het glas een donker oranje kleur, bedekt met een dunne beige jurk. De neus heeft aroma's van goede intensiteit op de caramel, maar ook citrus en pijnbomen. In de mond, zijn mooie citrus smaken en opkomst als kruiden en karamel. De afwerking is ze sprong, waardoor een bittere einde. Verfrissend en temperamentvolle, de Sequoia Thornbridge is een bier dat zal verrukken fans van de Engels brouwerij, naast de Colorado Thornbridge Red!

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Bier