To Øl First Frontier Ipa

To Ol (Bier)

4,60€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk To Øl First Frontier Ipa te kopen op dit moment.

To Ol is de producent van deze To Øl First Frontier Ipa , een bier indian pale ale afkomstig uit Denemarken die een ABV van 7º heeft. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van To Øl First Frontier Ipa bij Drinks&Co.

Kenmerken · To Øl First Frontier Ipa

Categorie:Bier
Producent: To Ol
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 7%
Biersoort: Indian Pale Ale
Land: Denemarken

Beschrijving · To Ol

To Øl First Frontier Ipa

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: To Ol First Frontier Ipa heeft een gouden kleur.
 • Geur: Aroma charmant. Amerikaanse hop, tropische vruchten zoals mango, sinaasappels, perziken, bloemen, kruiden en harsen.
 • Mond: bitter, droge smaak, heel fris. Noten van kruiden, harsen, bloemen, grapefruit en oranje vruchtvlees met subtiele malt achtergrond. Medium bodied met medium koolzuur.

ABV: 7,1% Vol.

BIERSOORT: Indische Pale Ale

To Ol

To Ol Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over To Øl First Frontier Ipa

Saveur Bière

Gepubliceerd op 05.09

4/5

To Øl First Frontier Ipa

Ol gebrouwen door de Eerste Frontier IPA is een krachtig hoppig biertje Normaal voor het IPA. Zo, dit bier geeft trots op de hop, inclusief het gebruik van technische half- hoppen van de drie bekende variëteiten van amateurs: The Warrior, Simcoe en Centennial. Wat is het resultaat? Visueel, deze Deense bier heeft een mooie oranje jurk en mooie goed quune aanhoudende beige schuim. De neus is subtiel, goed gedeeld tussen mout en hop noten van grapefruit, Lorange, citrus. In de mond, dit zijn mooie décorces aroma's van citroen en perzik die lijken zeer goed geleid door een krachtige bitterheid. Een ideale proeven van bier voor de zomer! Dipa liefhebbers, dit bier is voor u! Zowel fruitige en bitter, zal de beginnende als kenners op zoek naar kwaliteit bieren verrukken.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Bier