Traquair House Ale

Traquair House (Bier)

3,95€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

23,70€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

47,40€ + 6,95€ Verzending (10 - 12 dagen)

3,95/stuk

Verzending: Bierhut

Je ontvangt 0.05 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Traquair House is de bereider van Traquair House Ale (3,95€), een bier ale uit Schotland die 7.2º ABV bevat. 4 punten over 5 is de gemiddelde beoordeling van Traquair House Ale volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Traquair House Ale

Categorie:Bier
Producent: Traquair House
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 7.2%
Biersoort: Ale
Land: Schotland

Beschrijving · Traquair House

Traquair House Ale

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Traquair House Ale heeft een robijnrode kleur.
 • Geur: Donker geroosterde bonen en zoete snoepjes, vleugje anijs, eiken laatste hap, profielen van hop op de achtergrond, maar nog steeds merkbaar.
 • Mond: Licht Candy in het begin met een vleugje zachte kersen fruit, gevolgd door een aantal donkere korrels geven een complexe manier met slechts een beetje adstringentiereactie.

ABV: 7,2% Vol

Biersoort: Ale

Traquair House

Traquair House Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Traquair House Ale

Planete Drinks

Gepubliceerd op 15.35

4/5

Traquair House Ale

Gebrouwen sinds 1965, is het nu de meest succesvolle Traquair Brewery, en wordt geëxporteerd over de hele wereld! Met een zwarte jurk met rode highlights, biedt het een fruitige neus en een malt geur pruim pie, gemengd met aroma's van zwart fruit, de resterende proeven met aroma's van caramel en vanille. Dit bier ontving de medaille van het WK Platinum bier in 1997. Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink een verantwoorde manier.

Meer meningen over Traquair House Ale

Anoniem

Gepubliceerd op 09.06

4 /5

Traquair House Ale is het originele Traquair bier. Deze winter ale is voor het eerst gebrouwen in 1965. De House ale van Traquairis een krachtig en donker genietersbier. Het bier heeft een fruitig en
Bierhut

Gepubliceerd op 03.16

4 /5

Traquair House Ale is het originele Traquair bier. Deze winter ale is voor het eerst gebrouwen in 1965. De House ale van Traquairis een krachtig en donker genietersbier. Het bier heeft een fruitig en
Saveur Bière

Gepubliceerd op 03.27

4 /5

Gebrouwen door brouwerij Scottish Traquair, de Traquair House Ale voorgekomen sinds 1964. Erkend door Michael Jackson in zijn beroemde World Guide naar Beer, het bier smaak is zo onderscheidend van het grote succes van de brouwerij en wordt wereldwijd verkocht ! Visueel is deze Schotse bier versierd met een mooie heldere zwarte jurk, met rode highlights. Het schuim dat het begeleidt is romig en licht gekleurd. De neus toont aroma's van rijp fruit, vooral kersen en caramel. In de mond, is het mogelijk om hetzelfde kruiden vergezeld rijp fruit, mout en karamel brengen op een mooie vanilla briefje. De afwerking is iets houtachtige. Dit bier bewijst eens te meer het talent van Traquair Brewery. In een iets andere stijl, Traquair Jacobitische is ook prachtig!

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Bier