Westvleteren 8

Westvleteren (Bier)

10,95€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

65,70€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

109,50€ + 6,95€ Verzending (9 - 11 dagen)

10,95/stuk

Verzending: Bierhut Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.15 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Westvleteren is de producent van Westvleteren 8 (10,95€), een bier van oorsprong uit België die 8º ABV heeft. De klanten van Drinks&Co geven deze Westvleteren 8 4,3 punten uit 5.

Kenmerken · Westvleteren 8

Categorie:Bier
Producent: Westvleteren
Volume: 33cl
Alcoholpercentage: 8%
Biersoort: Trappistenbier
Land: België
Serveertemperatuur: 12ºC

Beschrijving · Westvleteren

Westvleteren 8

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Westvleteren 8 is donkerbruin
 • Mond: Eerste zoetheid gecompenseerd door een lichte bitterheid om final.Prácticamente elke reSapore.

PRODUCENT: Westvleteren

Serveertemperatuur: 12-16 ° C

Westvleteren

Westvleteren Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Westvleteren 8

Gepubliceerd op 13.18

4/5

Westvleteren 8

Gebrouwen door de Abdij van Sint-Sixtus in Westvleteren, de Westvleteren 8 is een bruin trappistenbier. Zo zeldzaam als haar grote zus verkozen tot beste bier ter wereld, het is een moeilijke biertje aan de complexiteit ervan te genieten. Haar jurk is bruin en overvloedige schuim. Een zoete neus, maar met de gebrande mout, gist. In de mond, geroosterde mout, donker fruit, blijft het lang om te eindigen met bitterheid.

Meer meningen over Westvleteren 8

Gepubliceerd op 16.05

5 /5

Una de las mejores cervezas que he probado

Westvleteren is een van de beste bieren die ik heb gehad.

Het gewoonlijk moeilijk om (alleen verkocht in het klooster, waar moet je een afspraak maken, en hoeveel u kunt een doos nemen elke twee maanden) en je de chip in een positieve als het gaat om het te testen en de waarheid is dat helemaal niet teleurgesteld.

De som in een medium-bodied bier, heel sterk en dat in termen van gas / bellen blijft op de grens van wat ik persoonlijk graag zonder daadwerkelijk doorgeven.

Als u bier van de noodzaak om te proberen. Ook in Uvinum is een verrassende prijs in vergelijking met dezelfde winkels te Brussel!
Anoniem

Gepubliceerd op 11.06

4 /5

Westvleteren is het trappistenbier met de kleinste productieschaal en slechts een klein deel verdwijnt buiten de muren van de abdij. Door de geweldige smaak en zeldzaamheid is Westvleteren ontzetten p

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Westvleteren is het trappistenbier met de kleinste productieschaal en slechts een klein deel verdwijnt buiten de muren van de abdij. Door de geweldige smaak en zeldzaamheid is Westvleteren ontzetten p

Gepubliceerd op 14.00

4 /5

Westvleteren 8%

Smaak: Initiële zoetheid gecompenseerd door een lichte bitterheid eind. Alcohol is zeer goed verborgen. Vrijwel geen nasmaak. Kleur: donkerbruin. Ideale temperatuur: 12-16 ° C

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

Westvleteren Abt 8

De Westvleteren Abt 8 is een trappistenbier bekend over de hele wereld en met de grootste bierliefhebbers voor de kwaliteit en de zeldzaamheid. Gebrouwen in de abdij van Sint-Sixtus in België, de jaarlijkse productie blijft vast malgrès succes, want de monniken blijven vasthouden aan de regel van Benedictus, de regel van de oude abdij, die de jaarlijkse productie beperkt. De Westvleteren Abt 8 is een bier dat wordt gegoten in een mooie donkere bruine kleur met een gulle schuimkraag, en geven de neus een diepe en prachtige boeket gedomineerd door gist. De proeverij Westvleteren onthult deze prachtige sfeer cernable moeilijk, maar zo lekker. Het bevat caramel, wat geroosterde tonen, Belgische gist en zwart fruit meer discreet. De Westvleteren Abt 8 blijft orders zowel uniek kennis ancestale, naast het feit dat een werkelijk uitoefenen bièrologue!

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 6 comments »

Top aanbiedingen Bier