Young's Double Chocolate Stout 50cl

Charles Wells Brewery (Bier)

Product niet beschikbaar in Nederland

3,02€ + 5,69€ Verzending (3 - 5 dagen)

3,02/stuk

Verzending: Drinksupermarket (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.04 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 48 uren.

Charles Wells Brewery bereidt Young's Double Chocolate Stout 50cl (3,02€), een bier stout afkomstig uit Engeland en vervaardigd volgens hoge gisting die een alcoholgehalte bevat van 5º. 4 punten uit 5 is de beoordeling die de klanten van Drinks&Co aan deze Young's Double Chocolate Stout 50cl hebben gegeven.

Kenmerken · Young's Double Chocolate Stout

Categorie:Bier
Producent: Charles Wells Brewery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 5%
Fermentatie: Hoge Gisting
Biersoort: Stout
Land: Engeland

Beschrijving · Charles Wells Brewery

Young's Double Chocolate Stout 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Young's Double Chocolate Stout 50cl is een donker bier met grote bubbels hoofd.
 • Geur: Aroma met veel zwarte chocolade, cacao en geroosterde mout.
 • Mond: Smaak heeft donkere chocolade, koffie, geroosterde smaken op het einde van het drogen. Zeer lichte body met medium koolzuur. Chocolade sweet robuust.

ABV: 5.2% Vol

Biersoort: Dik

Charles Wells Brewery

Charles Wells Brewery Bier kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Young's Double Chocolate Stout 50cl

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Youngs Double Chocolate Stout 50cl

Voor deze verleidelijke brouwsel, chocolade mout en echte pure chocolade worden gecombineerd met de bekroonde donker bier Young's. Rijkelijk bevredigend.

Meer meningen over Young's Double Chocolate Stout 50cl

Gepubliceerd op 09.39

4 /5

uitzicht
Dit bier is goud
neus
Met aroma's van vanille, koffie, chocolade.
mond
complexe smaak, chocolade zwart op het eerste
Gebrande mout en hop bitterheid zijn goed uitgebalanceerd, compenseren zoet en zuur.

Gepubliceerd op 10.00

4 /5

Stout stijl bier, gebrouwen met de toevoeging van donkere chocolade die is in perfecte harmonie met de klassieke NOTES geschonken geroosterde donkere mout. De Double Chocolate toont een donkerbruine, met een schuim discrete beige, fijne en aanhoudende. De smaak is zeer licht, met aantekeningen bittere chocolade met een droge afdronk. Lange en aanhoudende afdronk.

Gepubliceerd op 16.02

4 /5

tablie in Londen sinds 1831 Brouwerij Young's is één van de laatste onafhankelijke brouwerijen familie en zelfs de Engels hoofdstad! Met dat Young Double Chocolate Stout, ze nodigt u uit voor een typische Londense stijl bier te ontdekken met een vleugje chocolade thuis! Inderdaad, wordt dit bier dat de Stout bier stijl ontmoet gebrouwen met mout "Chocolate", zo genoemd vanwege hun geavanceerde gebraad en zwarte kleur die hun sterke branding geeft. Deze mouten worden vaak gebruikt voor het brouwen, maar hier zijn ze in verband worden gebracht met donkere chocolade extracten en intrigerende eigenschap die leverde hem de naam "Double" Chocolade! Deze Young's Double Chocolate Stout aanwezig zijn in het glas een mooie jurk met ondoorzichtig zwart gekleed in een relatief moeilijke bruin schuim hoed in het glas. Het geeft krachtige aroma's en gebrande mout. Zo vinden we in de neus van zeer donkere chocolade noten van geroosterde cacaobonen. Een iets grauwe uitstraling, gerookte plot neusgaten terwijl bij opwarming in het glas begint te wijzen op lichte hints van pruimen en vanille. Zodra de zwarte drankje in de mond, eerste vinden we een zeer zijdeachtige en romige textuur. Als het item mond is zoet, maar niet te zoet, Double Chocolate de Young's Stout onthult dan een ontluikende bitterheid en licht verdwijnen in de afwerking, terwijl de geroosterde smaken geleidelijk afwikkelt. Deze blijven echter relatief weinig agressief en niet volharden in de afwerking.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Bier