Trends:

Binissalem-Mallorca

Bocchoris Negre do Binissalem 2017

75cl

Bocchoris Negre do Binissalem 2018

19,40€ 15,54€
15,54€ 19,40€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Bocchoris Negre do Binissalem 2018

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Binissalem-Mallorca (Balearen, Spanje)
Wijnkelder: Celler Tianna Negre
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon, Callet, Manto Negro, Merlot, Syrah
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Bocchoris Negre do Binissalem 2017 wordt ons aangeleverd door Celler Tianna Negre. Het gaat om een wijn rode uit Binissalem-Mallorca wiens selectie syrah, merlot, manto negro, callet en cabernet sauvignon druiven uit het wijnjaar 2017 bevat en met een alcoholgraad van 13º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 5 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Bocchoris Negre do Binissalem 2017

Bocchoris Negre do Binissalem 2017 (Cabernet Sauvignon, Callet, Manto Negro, Merlot en Syrah)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: intens robijn rood met flitsen van paars.
 • Neus: afgeronde neus met aroma's van rijp zwart fruit potente met balsamico noten en subtiele tonen van viooltjes.
 • Mond: krachtige tannines, full body en een perfecte balans. Tenslotte wekt wijn met een lange afdronk met tonen van zoethout.

APPELLATIE: Binissalem-Mallorca

WEINBERG / wijnmakerij: Tianna Negre, DO Binissalem-Mallorca Spanje. Tianna Negre wijnhuis wordt omringd door wijngaarden en ligt in het hart van de wijnstreek van Mallorca in O.D. Binissalem. Het is een project van de familie Morey Garau. Nieuwe wijngaarden werden geplant met de rassen van inheemse en internationale druiven. Het wijnhuis heeft een ultramoderne wijnmakerij met de winkel. De groeiende gebied Binissalem in de buurt van de Sierra de Tramuntana, geniet van vele uren zon op warme dagen en koele nachten. Dit zijn ideale omstandigheden voor de productie van kwaliteitswijnen en de lange rijpingsperiode ontstaan ​​wijnen van grote intensiteit van de smaak.

GRAPES: Mantonegro, Callet, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot

AGING: Het wordt opgeslagen in eiken vaten geselecteerde Frans. 30% van de vaten zijn nieuw en de rest is de tweede opdracht. Rijping gedurende een periode van ongeveer 8 maanden. Bottelen gebeurt zonder filtratie.

VOORBEREIDING: Nadat het strippen uitgevoerd in een gecontroleerde fermentatie en maceratie postfermentative 38 dagen pompen Bazoqueos en delestages geven de structuur en complexiteit van de wijn. Dit deel van de Manto Black and Syrah wordt gefermenteerd in Franse eiken vaten van 5000 liter voor fruitigheid en frisheid geven meer aan de mix.

WIJNARRANGEMENT: vlees en gegrilde gerechten.

TEMPERATUUR: 13-18 ° C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Reviews van Bocchoris Negre do Binissalem 2017

5

2 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bocchoris Negre do Binissalem 2017:Waarderen Bocchoris Negre do Binissalem 2017:

5/5

Een droom
Meer zien,

Bocchoris Negre do Binissalem 2017

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: intens robijn rood met flitsen van paars.Neus: afgeronde neus met aroma's van rijp zwart fruit potente met balsamico noten en subtiele tonen van viooltjes.Mond: krachtige tannines, full body en een perfecte balans. Tenslotte wekt wijn met een lange afdronk met tonen van zoethout.APPELLATIE: Binissalem-MallorcaWEINBERG / wijnmakerij: Tianna Negre, DO Binissalem-Mallorca Spanje. Tianna Negre wijnhuis wordt omringd door wijngaarden en ligt in het hart van de wijnstreek van Mallorca in O.D. Binissalem. Het is een project van de familie Morey Garau. Nieuwe wijngaarden werden geplant met de rassen van inheemse en internationale druiven. Het wijnhuis heeft een ultramoderne wijnmakerij met de winkel. De groeiende gebied Binissalem in de buurt van de Sierra de Tramuntana, geniet van vele uren zon op warme dagen en koele nachten. Dit zijn ideale omstandigheden voor de productie van kwaliteitswijnen en de lange rijpingsperiode ontstaan ​​wijnen van grote intensiteit van de smaak.GRAPES: Mantonegro, Callet, Cabernet Sauvignon, Syrah, MerlotAGING: Het wordt opgeslagen in eiken vaten geselecteerde Frans. 30% van de vaten zijn nieuw en de rest is de tweede opdracht. Rijping gedurende een periode van ongeveer 8 maanden. Bottelen gebeurt zonder filtratie.VOORBEREIDING: Nadat het strippen uitgevoerd in een gecontroleerde fermentatie en maceratie postfermentative 38 dagen pompen Bazoqueos en delestages geven de structuur en complexiteit van de wijn. Dit deel van de Manto Black and Syrah wordt gefermenteerd in Franse eiken vaten van 5000 liter voor fruitigheid en frisheid geven meer aan de mix.WIJNARRANGEMENT: vlees en gegrilde gerechten.TEMPERATUUR: 13-18 ° CALCOHOL: 13%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Bocchoris Negre do Binissalem 20172018

4/5

Ik gebruikte het met een paar spiezen. Op de bruiloft van een vriend.
Intense robijnrode kleur met een hoge intensiteit. Aroma's van leder en snuif pijp. Het smaakt me zijn lichte ruwheid.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis