Trends:

Trinidad en Tobago

Angostura

200ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Angostura Distillery
Volume: 20cl
Alcoholpercentage: 44.7%
Land: Trinidad En Tobago
PROEFNOTITIES: Kleur: De kleur is mahonie, op zoek naar zeer elegant. Bijzonder schoon met bepaalde helderheid, ondanks de kleurdiepte. Neus: De geur is vooral kruidachtige, maar tegelijkertijd is verweven met een zeer lichte aanraking van hout en noten. Smaak: De smaak is sterk, maar niet overweldigend in het extreme. Het heeft een unieke kracht dat het kenmerkt. Op de achtergrond zoete nuances worden waargenomen. PRODUCER: Het Huis van Angostura . LAND: Trinidad. DETAILS van de behandeling: Het is gemaakt van melasse, een speciale techniek van destillaat kolommen. Het wordt ook gebruikt, wat zware rum en gerijpt in Amerikaanse eiken vaten voor twee volle jaren, dus het zijn meer expressiviteit bereikt. Uiteindelijk is het resultaat uitzonderlijke zorg van de nieuwe bereidingstechnieken. ALCOHOL: 40%

Beschrijving van Angostura

Angostura

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De kleur is mahonie, op zoek naar zeer elegant. Bijzonder schoon met bepaalde helderheid, ondanks de kleurdiepte.
 • Neus: De geur is vooral kruidachtige, maar tegelijkertijd is verweven met een zeer lichte aanraking van hout en noten.
 • Smaak: De smaak is sterk, maar niet overweldigend in het extreme. Het heeft een unieke kracht dat het kenmerkt. Op de achtergrond zoete nuances worden waargenomen.

PRODUCER: Het Huis van Angostura .

LAND: Trinidad.

DETAILS van de behandeling: Het is gemaakt van melasse, een speciale techniek van destillaat kolommen. Het wordt ook gebruikt, wat zware rum en gerijpt in Amerikaanse eiken vaten voor twee volle jaren, dus het zijn meer expressiviteit bereikt. Uiteindelijk is het resultaat uitzonderlijke zorg van de nieuwe bereidingstechnieken.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Angostura

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Angostura:Waarderen Angostura:

4 /5

Angostura Bitter 20 cl fles, zeer gewaardeerd in de voorbereiding en bitter in cocktails voor zijn bittere smaak.
Meer zien
,

Angostura 20cl

Andere producten van hetzelfde merk