Trends:

Trinidad en Tobago

Angostura Aromatic Bitter

200ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Angostura Distillery
Volume: 20cl
Alcoholpercentage: 44.7%
Land: Trinidad En Tobago
PROEFNOTITIES: Kleur: donkerbruin, bijna zwart. Neus: kenmerkend is voor de plant. Smaak: Bitter. PRODUCER: Angostura. LAND: Trinidad en Tobago. DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is niet gemakkelijk om Angostura definiëren. Een bitter, een smaakversterker of een geneesmiddel? Omdat Angostura is ook voorzien en vooral-oosten, die de geschiedenis sporen. Het begon allemaal in 1824 in Venezuela. strijd Simon Bolivar voor onafhankelijkheid van hun land. Pruisische leger arts Johann Siegert is infervorisce bedrijven en idealen van Bolivar, en besluit om met hem mee te vechten aan zijn zijde. Ziekten en verwondingen die de oorzaken van de oorlog, duwen en te streven naar een oplossing om het lijden van de soldaten te verlichten. Na vier jaren van proberen, eindelijk geboren hij een bitter kruid dat de gezondheid van de mensen kan verbeteren, en Siegert gaf de naam van Angostura, de naam van de stad waar hij was gestationeerd, die in 1846 Ciudad Bolivar werd genoemd. De oorlog eindigde met de onafhankelijkheid en Dr Siegert begon de verkoop van haar "bitter", die een wereldwijde hit was. Niet meer als medicijn, maar als specerij in de keuken, en dan als aanvulling op alcoholische dranken. Een paar druppels van Angostura Aromatic Bitter maken elke cocktail tot iets bijzonders. U kunt een Manhattan of een Pisco Sour niet voorstellen zonder enige bittere tranen. Angostura Aromatic Bitter nog steeds voordoet vandaag als toen in de oude distilleerderij, volgens een recept nooit onthuld. ALCOHOL: 44,7%

Beschrijving van Angostura Aromatic Bitter

Angostura Aromatic Bitter

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: donkerbruin, bijna zwart.
 • Neus: kenmerkend is voor de plant.
 • Smaak: Bitter.

PRODUCER: Angostura.

LAND: Trinidad en Tobago.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is niet gemakkelijk om Angostura definiëren. Een bitter, een smaakversterker of een geneesmiddel? Omdat Angostura is ook voorzien en vooral-oosten, die de geschiedenis sporen. Het begon allemaal in 1824 in Venezuela. strijd Simon Bolivar voor onafhankelijkheid van hun land. Pruisische leger arts Johann Siegert is infervorisce bedrijven en idealen van Bolivar, en besluit om met hem mee te vechten aan zijn zijde. Ziekten en verwondingen die de oorzaken van de oorlog, duwen en te streven naar een oplossing om het lijden van de soldaten te verlichten. Na vier jaren van proberen, eindelijk geboren hij een bitter kruid dat de gezondheid van de mensen kan verbeteren, en Siegert gaf de naam van Angostura, de naam van de stad waar hij was gestationeerd, die in 1846 Ciudad Bolivar werd genoemd. De oorlog eindigde met de onafhankelijkheid en Dr Siegert begon de verkoop van haar "bitter", die een wereldwijde hit was. Niet meer als medicijn, maar als specerij in de keuken, en dan als aanvulling op alcoholische dranken. Een paar druppels van Angostura Aromatic Bitter maken elke cocktail tot iets bijzonders. U kunt een Manhattan of een Pisco Sour niet voorstellen zonder enige bittere tranen. Angostura Aromatic Bitter nog steeds voordoet vandaag als toen in de oude distilleerderij, volgens een recept nooit onthuld.

ALCOHOL: 44,7%

Meer zien

Reviews van Angostura Aromatic Bitter

4.1

38 klantbeoordelingen
 • 5
  6
 • 4
  29
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  1
Jouw score voor Angostura Aromatic Bitter:Waarderen Angostura Aromatic Bitter:

4.5/5

Is wat ik proefde in Chili.
Meer zien,

Angostura Aromatic Bitters

4 /5

- Een vakkundig gemengd aromatisch bereiding van gentiaanbloemen in combinatie met diverse plantaardige kleurstoffen. Gemaakt met dezelfde ingrediënten sinds 1824.
- Angostura aromatische bitters werden voor het eerst gemaakt in 1824 door Dr. J. G. B. Siegert in de stad Angostura, Venezuela.
- De aromatische bitters kan worden onderscheiden van alle andere aromatische bitters door zijn goede smaak en aromatische geur.
- Bij de belangrijkste International Exhibition, is het de hoogste erkenning ontvangen.
- Vanwege de heerlijke smaak en aroma is het uitgegroeid tot zeer populair voor gebruik in frisdranken, cocktails en andere alcoholische dranken.
Meer zien
,

Angostura Aromatic Bitters

5 /5

Een grote klassieker!
Meer zien
,

Angostura Aromatic Bitters 200ml

5 /5

Ik ben blij om 100% .Een perfectie in customer care. Ik koop altijd hier Nogmaals bedankt.
Meer zien
,

Angostura Aromatic Bitters 200ml

Andere producten van hetzelfde merk