Trends:

Trinidad en Tobago

Angostura Aromatic Bitter

200ml

Angostura Aromatic Bitter

13,90€
13,90€
Winkel: Urban Drinks NL Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 24u - 3 dagen
Verzendkosten: 9,90€

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Angostura Distillery
Volume: 20cl
Alcoholpercentage: 44.7%
Land: Trinidad En Tobago
PROEFNOTITIES: Kleur: donkerbruin, bijna zwart. Neus: kenmerkend is voor de plant. Smaak: Bitter. PRODUCER: Angostura. LAND: Trinidad en Tobago. DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is niet gemakkelijk om Angostura definiëren. Een bitter, een smaakversterker of een geneesmiddel? Omdat Angostura is ook voorzien en vooral-oosten, die de geschiedenis sporen. Het begon allemaal in 1824 in Venezuela. strijd Simon Bolivar voor onafhankelijkheid van hun land. Pruisische leger arts Johann Siegert is infervorisce bedrijven en idealen van Bolivar, en besluit om met hem mee te vechten aan zijn zijde. Ziekten en verwondingen die de oorzaken van de oorlog, duwen en te streven naar een oplossing om het lijden van de soldaten te verlichten. Na vier jaren van proberen, eindelijk geboren hij een bitter kruid dat de gezondheid van de mensen kan verbeteren, en Siegert gaf de naam van Angostura, de naam van de stad waar hij was gestationeerd, die in 1846 Ciudad Bolivar werd genoemd. De oorlog eindigde met de onafhankelijkheid en Dr Siegert begon de verkoop van haar "bitter", die een wereldwijde hit was. Niet meer als medicijn, maar als specerij in de keuken, en dan als aanvulling op alcoholische dranken. Een paar druppels van Angostura Aromatic Bitter maken elke cocktail tot iets bijzonders. U kunt een Manhattan of een Pisco Sour niet voorstellen zonder enige bittere tranen. Angostura Aromatic Bitter nog steeds voordoet vandaag als toen in de oude distilleerderij, volgens een recept nooit onthuld. ALCOHOL: 44,7%

Beschrijving van Angostura Aromatic Bitter

Angostura Aromatic Bitter

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: donkerbruin, bijna zwart.
 • Neus: kenmerkend is voor de plant.
 • Smaak: Bitter.

PRODUCER: Angostura.

LAND: Trinidad en Tobago.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is niet gemakkelijk om Angostura definiëren. Een bitter, een smaakversterker of een geneesmiddel? Omdat Angostura is ook voorzien en vooral-oosten, die de geschiedenis sporen. Het begon allemaal in 1824 in Venezuela. strijd Simon Bolivar voor onafhankelijkheid van hun land. Pruisische leger arts Johann Siegert is infervorisce bedrijven en idealen van Bolivar, en besluit om met hem mee te vechten aan zijn zijde. Ziekten en verwondingen die de oorzaken van de oorlog, duwen en te streven naar een oplossing om het lijden van de soldaten te verlichten. Na vier jaren van proberen, eindelijk geboren hij een bitter kruid dat de gezondheid van de mensen kan verbeteren, en Siegert gaf de naam van Angostura, de naam van de stad waar hij was gestationeerd, die in 1846 Ciudad Bolivar werd genoemd. De oorlog eindigde met de onafhankelijkheid en Dr Siegert begon de verkoop van haar "bitter", die een wereldwijde hit was. Niet meer als medicijn, maar als specerij in de keuken, en dan als aanvulling op alcoholische dranken. Een paar druppels van Angostura Aromatic Bitter maken elke cocktail tot iets bijzonders. U kunt een Manhattan of een Pisco Sour niet voorstellen zonder enige bittere tranen. Angostura Aromatic Bitter nog steeds voordoet vandaag als toen in de oude distilleerderij, volgens een recept nooit onthuld.

ALCOHOL: 44,7%

Meer zien

Reviews van Angostura Aromatic Bitter

3.8

8 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Angostura Aromatic Bitter:Waarderen Angostura Aromatic Bitter:

4.5/5

Correspond à ce que j'ai goûté au Chili.
Meer zien,

Angostura Aromatic Bitters

4 /5

- A skillfully blended aromatic preparation of gentian flowers in combination with a variety of vegetable colouring matter. Made with the same ingredients since 1824.
- Angostura aromatic bitters were first made in 1824 by Dr. J.G.B. Siegert in the town of Angostura, Venezuela.
- The aromatic bitters may be distinguished from all other aromatic bitters by its fine flavour and aromatic odour.
- At the principal International Exhibition, it has received the highest recognition .
- Because of its delightful flavour and aroma it has become extremely popular for use in soft drinks, cocktails and other alcoholic beverages.
Meer zien
,

Angostura Aromatic Bitters

5 /5

Un excellent classique !
Meer zien
,

Angostura Aromatic Bitters 200ml

5 /5

Estoy contento a 100%.Una perfeccion en atencion al cliente. Siempre compro otra vez aqui Gracias.
Meer zien
,

Angostura Aromatic Bitters 200ml

Andere producten van hetzelfde merk