Angostura Aromatic Bitter

Angostura Distillery (Bitter)

Product niet beschikbaar in Nederland

10,25€ + 5,90€ Verzending (4 dagen)

10,25/stuk

Verzending: devidavino (Spanje)

Je ontvangt 0.14 punten voor elk product dat je koopt

PROEFNOTITIES: Kleur: donkerbruin, bijna zwart. Neus: kenmerkend is voor de plant. Smaak: Bitter. PRODUCER: Angostura. LAND: Trinidad en Tobago. DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is niet gemakkelijk om Angostura definiëren. Een bitter, een smaakversterker of een geneesmiddel? Omdat Angostura is ook voorzien en vooral-oosten, die de geschiedenis sporen. Het begon allemaal in 1824 in Venezuela. strijd Simon Bolivar voor onafhankelijkheid van hun land. Pruisische leger arts Johann Siegert is infervorisce bedrijven en idealen van Bolivar, en besluit om met hem mee te vechten aan zijn zijde. Ziekten en verwondingen die de oorzaken van de oorlog, duwen en te streven naar een oplossing om het lijden van de soldaten te verlichten. Na vier jaren van proberen, eindelijk geboren hij een bitter kruid dat de gezondheid van de mensen kan verbeteren, en Siegert gaf de naam van Angostura, de naam van de stad waar hij was gestationeerd, die in 1846 Ciudad Bolivar werd genoemd. De oorlog eindigde met de onafhankelijkheid en Dr Siegert begon de verkoop van haar "bitter", die een wereldwijde hit was. Niet meer als medicijn, maar als specerij in de keuken, en dan als aanvulling op alcoholische dranken. Een paar druppels van Angostura Aromatic Bitter maken elke cocktail tot iets bijzonders. U kunt een Manhattan of een Pisco Sour niet voorstellen zonder enige bittere tranen. Angostura Aromatic Bitter nog steeds voordoet vandaag als toen in de oude distilleerderij, volgens een recept nooit onthuld. ALCOHOL: 44,7%

Kenmerken · Angostura Aromatic Bitter

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Angostura Distillery
Volume: 20cl
Alcoholpercentage: 44.7%
Land: Trinidad En Tobago

Beschrijving · Angostura Distillery

Angostura Aromatic Bitter

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: donkerbruin, bijna zwart.
 • Neus: kenmerkend is voor de plant.
 • Smaak: Bitter.

PRODUCER: Angostura.

LAND: Trinidad en Tobago.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is niet gemakkelijk om Angostura definiëren. Een bitter, een smaakversterker of een geneesmiddel? Omdat Angostura is ook voorzien en vooral-oosten, die de geschiedenis sporen. Het begon allemaal in 1824 in Venezuela. strijd Simon Bolivar voor onafhankelijkheid van hun land. Pruisische leger arts Johann Siegert is infervorisce bedrijven en idealen van Bolivar, en besluit om met hem mee te vechten aan zijn zijde. Ziekten en verwondingen die de oorzaken van de oorlog, duwen en te streven naar een oplossing om het lijden van de soldaten te verlichten. Na vier jaren van proberen, eindelijk geboren hij een bitter kruid dat de gezondheid van de mensen kan verbeteren, en Siegert gaf de naam van Angostura, de naam van de stad waar hij was gestationeerd, die in 1846 Ciudad Bolivar werd genoemd. De oorlog eindigde met de onafhankelijkheid en Dr Siegert begon de verkoop van haar "bitter", die een wereldwijde hit was. Niet meer als medicijn, maar als specerij in de keuken, en dan als aanvulling op alcoholische dranken. Een paar druppels van Angostura Aromatic Bitter maken elke cocktail tot iets bijzonders. U kunt een Manhattan of een Pisco Sour niet voorstellen zonder enige bittere tranen. Angostura Aromatic Bitter nog steeds voordoet vandaag als toen in de oude distilleerderij, volgens een recept nooit onthuld.

ALCOHOL: 44,7%

Angostura Distillery

Angostura Distillery Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Angostura Aromatic Bitter

Campoluz Enoteca

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Angostura Aromatic Bitters

200ml Angostura Aromatic Bitters is een onvermijdelijke ingrediënt voor de bereiding van vele cocktails wordt gebruikt als bitter als taak heeft een smaak en bitterheid kenmerkend punt te verschaffen. De geschiedenis van dit preparaat Venezuela dateert uit het begin van de negentiende eeuw, toen een cholera-epidemie opgeklopte de bevolking van Angostura, genoemd voor het zijn het smalste deel van de rivier Orinoco passeren Venezuela.

Meer meningen over Angostura Aromatic Bitter

Hector Marie-louise

Gepubliceerd op 08.33

4.5 /5

Angostura Aromatic Bitters

Is wat ik proefde in Chili.
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Angostura Aromatic Bitters

- Een vakkundig gemengd aromatisch bereiding van gentiaanbloemen in combinatie met diverse plantaardige kleurstoffen. Gemaakt met dezelfde ingrediënten sinds 1824.
- Angostura aromatische bitters werden voor het eerst gemaakt in 1824 door Dr. J. G. B. Siegert in de stad Angostura, Venezuela.
- De aromatische bitters kan worden onderscheiden van alle andere aromatische bitters door zijn goede smaak en aromatische geur.
- Bij de belangrijkste International Exhibition, is het de hoogste erkenning ontvangen.
- Vanwege de heerlijke smaak en aroma is het uitgegroeid tot zeer populair voor gebruik in frisdranken, cocktails en andere alcoholische dranken.
Damien L'herbon De Lussats

Gepubliceerd op 13.58

5 /5

Angostura Aromatic Bitters 200ml

Een grote klassieker!
Gerelateerde meer opinies over Angostura Aromatic Bitter »

Samenvatting van beoordelingen

(38 meningen)
 • 5 sterren
  6
 • 4 sterren
  29
 • 3 sterren
  2
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  1
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 38 comments »

Top aanbiedingen Bitter