Trends:

Engeland

Bitter Bob's chocolade

100ml Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Abbot's Bitter
Volume: 10cl
Alcoholpercentage: 34.9%
Land: Engeland
PRODUCT BESCHRIJVING: Een fles van bittere handgemaakte chocolade. EIGENSCHAPPEN: Sterke cacao smaak met hints van hazelnoot en mout. In de mond, met noten van zwarte chocolade espresso en mergel en lange afdronk. LAND: Engeland. GEBRUIKSRICHTLIJNEN: Een fantastische tool om verheerlijken of voeg specifieke smaken in cocktails in een gecontroleerde manier. OVERIGE INFORMATIE: bereid door Abbot's Bitter.

Omschrijving van Bitter Bob's chocolade

Bitter Bob's chocolade

PRODUCT BESCHRIJVING:

Een fles van bittere handgemaakte chocolade.

EIGENSCHAPPEN:

 • Sterke cacao smaak met hints van hazelnoot en mout.
 • In de mond, met noten van zwarte chocolade espresso en mergel en lange afdronk.

LAND: Engeland.

GEBRUIKSRICHTLIJNEN:

 • Een fantastische tool om verheerlijken of voeg specifieke smaken in cocktails in een gecontroleerde manier.

OVERIGE INFORMATIE: bereid door Abbot's Bitter.

Meer zien

Reviews van Bitter Bob's chocolade

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bitter Bob's chocolade:Waarderen Bitter Bob's chocolade:

4 /5

- Sterke cacao aroma's met hints van mokka en mout. De smaak is een van nature donkere chocolade met espresso koffie notities en een barky, bittere afdronk.
Meer zien
,

Bob's Chocolate Bitters

4 /5

Bitter Bob's is een fantastische tool om te verheerlijken of voeg specifieke smaken in cocktails gecontroleerde manier. Slechts 1 of 2 druppels bitter in zijn cocktail is nodig om de smaak te geven.
Krachtige aroma's van cacao met hints van hazelnoot en mout. De smaak is duidelijk gedomineerd door de smaken van cacao tonen vergezeld van espresso en een bittere einde. Bob is een kok Kiwi (Nieuw-Zeelanders bijnaam), gevestigd in Londen. Bob is geen expert in barman of een drankje. Op een gegeven moment raakte hij geïnteresseerd in sake, Japanse rijst drankje. Hij was gefascineerd door de mogelijkheden van maceratie van rum met vers fruit.
Bob produceert deze bitters van de culinaire perspectief, op zoek naar concentraat bestanddeel afzonderlijk, gericht barmannen die lof of voeg specifieke voorbereidingen smaken in een gecontroleerde manier. Het is een heel ander concept traditionele bitters combineren veel kruiden en plantenextracten om een ​​product soms zelfs te complex dat een ingewikkeld en smaak toevoegt maken. Bob Bitters is een fantastisch hulpmiddel voor barmannen op zoek naar een bijzondere smaak.
Meer zien
,

Bitter Bob's Chocolate