Dr Adam Elmegirabs Bokers

Dr. Adam (Bitter)

8,69€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Dr Adam Elmegirabs Bokers te kopen op dit moment.

PROEFNOTITIES VAN Dr Adam Elmegirabs Bokers : kleuren: Intense Copper. Olor: Intense, met een sterke houtachtige noten en zoete tonen van pijnbomen, eucalyptus en kardemom. Taste: Zeer bitter, met noten van koffie, kardemom en oranje. PRODUCER: Adam Elmegirab. Land: Schotland. DETAILS van de... lees alles »

Kenmerken · Dr Adam Elmegirabs Bokers

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Dr. Adam
Volume: 10cl
Alcoholpercentage: 30%
Land: Schotland

Beschrijving · Dr. Adam

Dr Adam Elmegirabs Bokers

PROEFNOTITIES VAN Dr Adam Elmegirabs Bokers:

 • kleuren: Intense Copper.
 • Olor: Intense, met een sterke houtachtige noten en zoete tonen van pijnbomen, eucalyptus en kardemom.
 • Taste: Zeer bitter, met noten van koffie, kardemom en oranje.

PRODUCER: Adam Elmegirab.

Land: Schotland.

DETAILS van de behandeling: Het is gemaakt van weerbestendig en diverse plantaardige alcohol. Onder de plantaardige zijn kardemom, sinaasappelschil, kaasjeskruid bloemen, catechu en Quassia schors. Deze ingrediënten worden geweekt met alcohol gedurende ten minste twee weken tijd, dan verdund met water voor het bottelen Schotse en voeg kleur met paarse bloemen.

ALCOHOL: 31,5%

Dr. Adam

Dr. Adam Gourmet kopen:

Meer meningen over Dr Adam Elmegirabs Bokers

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Opgericht door John G. Boker in 1828, Boker's Bitters aan populariteit gewonnen in New York en in de gehele wereld als de mooiste bitters van de Gouden Eeuw van mixdrankjes. Boker's Bitters waren beroemde het favoriete merk van professor Jerry Thomas en u overal in zijn boek 'How to Mix Drinks of The Bon Vivant's Companion', nu erkend als gids 's werelds eerste barman.
- Ondanks het feit dat ongeëvenaard wanneer het wordt gebruikt in de verfijnde drankjes van de bar, het verwoestende effect van The Volstead Act, meestal aangeduid als het verbod, sloot de Boker het bedrijf in de jaren 1920.
- Verwijzen ontvangsten die teruggaat tot 1853, deze herschapen bitters worden samengesteld met de beste natuurlijke kruiden en specerijen en worden opnieuw wordt wereldwijd gebruikt door bartenders in de originele plengoffers en klassiekers zoals de Japanse Cocktail, Martinez, Manhattan, Crusta en Verbeterde Cocktail.
- Een opmerking van Dr Adam Elmegirab
-. "De groei van het internet heeft samenviel met een verhoogde behoefte om informatie van zowel bothbartenders en consumenten Met de release van mijn Bitters Product Portfolio aan thetail-eind 2010, waarvan het productieproces van mijn bitters evenals proefnotities gedetailleerd, ik heb vele verzoeken om meer informatie over de botanische ik gebruiken om mijn bottelingen verbinding bezat.
- Na lang en diep nagedacht over manieren waarop ik het product kennis van mijn bitters besloot ik dat het een goed idee zou zijn om gedetailleerde informatie te verzamelen over alle thebotanicals Ik gebruik dus je kunt een beetje meer over ingrediënten begrijpt u heardof hebben kunnen verbeteren, maar mag nooit in contact komen met, hebben een beter begrip van de plaats waar het smaakprofiel vandaan komt, en krijgen ook een diepere kennis van elkaars botanische's historische en medicinalrelevance.
- Dit druist in tegen de filosofie van vele bitters producenten die willen assecretive te blijven mogelijk, die naar mijn mening doet afbreuk aan het volledige potentieel van bitters andtheir breed scala aan toepassingen in zowel de culinaire en cocktail ambachten. Door het vrijgeven van thisinformation Ik heb het gevoel dat bartenders en consumenten beter zal worden uitgerust om mybottlings gebruiken om hun volledige potentieel. . . "
- Gedroogde sinaasappelschillen
- Geneesmiddelen gebruikt - Totaal sinaasappelschil bevat stoffen die de bloeddruk verlagen en bezitten asubtle bitterheid dat de eetlust stimuleert. Rijk aan vitamine C is het aanbevolen bij de bestrijding coughsand verkoudheid en wordt gebruikt als aromatische en smaakversterker in de geneeskunde.
- Taste - Dominant oranje en subtiele woodiness met een geparfumeerde backbone.
- Quassia schors
- Medicinale gebruik - Quassia is een tonic gebruikt voor de behandeling van malaria en koorts, alsmede op grote schaal gebruikt tostimulate speeksel, spijsverteringssappen en als een choleretic, gal in de lever.
- Taste - Intens bitter en een samentrekkende schors.
- Groene kardemom
- medicinale toepassingen - Kardemom zaden worden vooral gebruikt voor indigestie en buikpijn en krampen te behandelen.
- Taste - Sterk en aromatische, subtiele citrus, gember, kruiden, hout en mint met kruiden complexiteit.
- Mallow bloemen
- medicinaal gebruik - Verrijkt kaasjeskruid bloemen zijn een populair middel tegen hoest en verkoudheid.
- Taste - Eetbare bloem met een zoete smaak vergelijkbaar met marshmallow.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bitter