Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

0,00€ + 5,54€ Verzending (3 - 5 dagen)

9,51/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Kopen Meer prijzen zien »

PROEFNOTITIES: Kleur: De vele kruiden en specerijen in deze bittere geven deze een lichtbruine kleur. Aroma: De geur van deze bitter is een complex waar er zo veel ingrediënten die betrokken zijn. Een deskundige neus kan verwachten om hints van kruidnagel, kaneel, kers, vanille, zwarte peper en kruidige geur. Smaak: Bittere smaak van deze is bijna net zo complex is als de geur. De primaire smaken zijn onder andere kaneel, amandel, kokosnoot, kruidnagel en foelie. Bitters zijn meestal niet zelf drinken. Deze bittere beter met pittige of witte rum, whisky, sherry en versterkte wijn gemengd. PRODUCER: Dr. Adams is eigendom van en wordt geregisseerd door Adam Elan-Elmegirab. Hij begon zijn carrière te werken met gedistilleerd als ober. In 2009 begon hij met het maken van zijn eigen bitter, te beginnen te experimenteren met nieuwe recepten voor oude recepten, waaronder die van Boker in 1900. Sinds 2009 maakt hij zijn eigen bittere recepten. Op dit moment is het bedrijf dat bekend staat als La Casa de Botanicals. LAND: Brazil BEREIDING: Zoals de naam al impliceert bittere van deze, veel van de botanische producten (zes) komen uit Brazilië. Deze omvatten zwarte peperkorrels, cacao penpunten, gedroogde kokosnoot, koffie Fazendo Pantao, tonkaboon, vanille en bonen. Bitter ook zeven andere plantaardige producten uit de hele wereld. Dit zijn piment bessen, Ceylon kaneel, kruidnagel, venkelzaad, gentiaanwortel, foelie bladeren en rabarber root. Al deze botanische komen samen om een ​​fles voorbereid door deskundigen bitter te maken. ALCOHOL: 45%

Kenmerken · Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Dr. Adam
Volume: 10cl
Alcoholpercentage: 45%
Land: Schotland

Beschrijving · Dr. Adam

Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De vele kruiden en specerijen in deze bittere geven deze een lichtbruine kleur.
 • Aroma: De geur van deze bitter is een complex waar er zo veel ingrediënten die betrokken zijn. Een deskundige neus kan verwachten om hints van kruidnagel, kaneel, kers, vanille, zwarte peper en kruidige geur.
 • Smaak: Bittere smaak van deze is bijna net zo complex is als de geur. De primaire smaken zijn onder andere kaneel, amandel, kokosnoot, kruidnagel en foelie. Bitters zijn meestal niet zelf drinken. Deze bittere beter met pittige of witte rum, whisky, sherry en versterkte wijn gemengd.

PRODUCER: Dr. Adams is eigendom van en wordt geregisseerd door Adam Elan-Elmegirab. Hij begon zijn carrière te werken met gedistilleerd als ober. In 2009 begon hij met het maken van zijn eigen bitter, te beginnen te experimenteren met nieuwe recepten voor oude recepten, waaronder die van Boker in 1900. Sinds 2009 maakt hij zijn eigen bittere recepten. Op dit moment is het bedrijf dat bekend staat als La Casa de Botanicals.

LAND: Brazil

BEREIDING: Zoals de naam al impliceert bittere van deze, veel van de botanische producten (zes) komen uit Brazilië. Deze omvatten zwarte peperkorrels, cacao penpunten, gedroogde kokosnoot, koffie Fazendo Pantao, tonkaboon, vanille en bonen. Bitter ook zeven andere plantaardige producten uit de hele wereld. Dit zijn piment bessen, Ceylon kaneel, kruidnagel, venkelzaad, gentiaanwortel, foelie bladeren en rabarber root. Al deze botanische komen samen om een ​​fles voorbereid door deskundigen bitter te maken.

ALCOHOL: 45%

Dr. Adam

Dr. Adam Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Gepubliceerd op 14.29

4/5

Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Dr. Adam Elmegirabs Braziliaanse Bitters 0,1L 45% Land: Engeland Inhoud: 0.1 liter Alcohol: 45% Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters is afkomstig van Dr. Adam Elmegirab en richt zich op zes grote botanische producten komen allemaal uit Brazilië: namelijk, tonkaboon, cacaobonen, gedroogde...
lees alles

Meer meningen over Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Gepubliceerd op 04.40

4/5

- Complex vanille, amandel, kers, rook en gebarsten peperkorrels.
- Warm bakken specerij, kruidnagel, en tonka met hints van zoete kokos, kruidige foelie en gevlamd kaneel.
- Lange, gekruid en...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »