Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Dr. Adam (Bitter)

15,70€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

94,20€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

157,00€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

15,70/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 60 flessen Gratis verzending vanaf 150,00€

Je ontvangt 0.21 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

PROEFNOTITIES: Kleur: De vele kruiden en specerijen in deze bittere geven deze een lichtbruine kleur. Aroma: De geur van deze bitter is een complex waar er zo veel ingrediënten die betrokken zijn. Een deskundige neus kan verwachten om hints van kruidnagel, kaneel, kers, vanille, zwarte peper en kruidige geur. Smaak: Bittere smaak van deze is bijna net zo complex is als de geur. De primaire smaken zijn onder andere kaneel, amandel, kokosnoot, kruidnagel en foelie. Bitters zijn meestal niet zelf drinken. Deze bittere beter met pittige of witte rum, whisky, sherry en versterkte wijn gemengd. PRODUCER: Dr. Adams is eigendom van en wordt geregisseerd door Adam Elan-Elmegirab. Hij begon zijn carrière te werken met gedistilleerd als ober. In 2009 begon hij met het maken van zijn eigen bitter, te beginnen te experimenteren met nieuwe recepten voor oude recepten, waaronder die van Boker in 1900. Sinds 2009 maakt hij zijn eigen bittere recepten. Op dit moment is het bedrijf dat bekend staat als La Casa de Botanicals. LAND: Brazil BEREIDING: Zoals de naam al impliceert bittere van deze, veel van de botanische producten (zes) komen uit Brazilië. Deze omvatten zwarte peperkorrels, cacao penpunten, gedroogde kokosnoot, koffie Fazendo Pantao, tonkaboon, vanille en bonen. Bitter ook zeven andere plantaardige producten uit de hele wereld. Dit zijn piment bessen, Ceylon kaneel, kruidnagel, venkelzaad, gentiaanwortel, foelie bladeren en rabarber root. Al deze botanische komen samen om een ​​fles voorbereid door deskundigen bitter te maken. ALCOHOL: 45%

Kenmerken · Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Dr. Adam
Volume: 10cl
Alcoholpercentage: 45%
Land: Schotland

Beschrijving · Dr. Adam

Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De vele kruiden en specerijen in deze bittere geven deze een lichtbruine kleur.
 • Aroma: De geur van deze bitter is een complex waar er zo veel ingrediënten die betrokken zijn. Een deskundige neus kan verwachten om hints van kruidnagel, kaneel, kers, vanille, zwarte peper en kruidige geur.
 • Smaak: Bittere smaak van deze is bijna net zo complex is als de geur. De primaire smaken zijn onder andere kaneel, amandel, kokosnoot, kruidnagel en foelie. Bitters zijn meestal niet zelf drinken. Deze bittere beter met pittige of witte rum, whisky, sherry en versterkte wijn gemengd.

PRODUCER: Dr. Adams is eigendom van en wordt geregisseerd door Adam Elan-Elmegirab. Hij begon zijn carrière te werken met gedistilleerd als ober. In 2009 begon hij met het maken van zijn eigen bitter, te beginnen te experimenteren met nieuwe recepten voor oude recepten, waaronder die van Boker in 1900. Sinds 2009 maakt hij zijn eigen bittere recepten. Op dit moment is het bedrijf dat bekend staat als La Casa de Botanicals.

LAND: Brazil

BEREIDING: Zoals de naam al impliceert bittere van deze, veel van de botanische producten (zes) komen uit Brazilië. Deze omvatten zwarte peperkorrels, cacao penpunten, gedroogde kokosnoot, koffie Fazendo Pantao, tonkaboon, vanille en bonen. Bitter ook zeven andere plantaardige producten uit de hele wereld. Dit zijn piment bessen, Ceylon kaneel, kruidnagel, venkelzaad, gentiaanwortel, foelie bladeren en rabarber root. Al deze botanische komen samen om een ​​fles voorbereid door deskundigen bitter te maken.

ALCOHOL: 45%

Dr. Adam

Meer meningen over Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters

Luxurious Drinks BV

Gepubliceerd op 14.29

4 /5

Dr. Adam Elmegirabs Braziliaanse Bitters 0,1L 45% Land: Engeland Inhoud: 0.1 liter Alcohol: 45% Dr Adam Elmegirabs Brazilian Bitters is afkomstig van Dr. Adam Elmegirab en richt zich op zes grote botanische producten komen allemaal uit Brazilië: namelijk, tonkaboon, cacaobonen, gedroogde kokosnoot, arabica koffie, vanille en zwarte peper. Aroma: vanille, amandel, kers, rook en gebarsten peperkorrels. Smaak: warm bakspijs, tonka en kruidnagel met aantekeningen van zoete kokos, kruidige foelie en kaneel gevlamd. Finish: lang, kruidig ​​en bitterzoete met geroosterde amandelen. Dr. Adam Elmegirabs Braziliaanse Bitters is een goede prijs voor online verkoop op Luxurious Drinks uw Europese Liquor Store.
Thedrinkshop

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

- Complex vanille, amandel, kers, rook en gebarsten peperkorrels.
- Warm bakken specerij, kruidnagel, en tonka met hints van zoete kokos, kruidige foelie en gevlamd kaneel.
- Lange, gekruid en bitterzoete met geroosterde amandelen in.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bitter