Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Adam Elmegirab (Bitter)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

0,00€ + 5,54€ Verzending (3 - 5 dagen)

(Niet beschikbaar)

9,47/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Slechts 2 stuks!

Kopen Meer prijzen zien »

PROEFNOTITIES: Uitzicht: Gouden kleur, licht amber. Neus: Deze bitter heeft een bedwelmende geur met kruidige tonen. De delicatesse van kamille en citrus daarna komt verrast. Mond: Met een intense zoetheid. De dominante citrus en kamille zal uw smaakpapillen ontwaken. Een goede mix van smaken van honing, Granada, frambozen en een vleugje koriander. De afdronk is lang en heeft toetsen van violet. PRODUCER: Dr. Adam Elmegirab. Een echte liefhebber, Adam was in staat om Elmegirab herformuleren na 18 maanden van intensief onderzoek van de beroemde Boker bitter, verdween hij voor een eeuw. Voormalig barman in Schotland en reizen liefhebber die de mogelijkheid om te leren van de vele cocktails uit verschillende culturen gehad. Hij was in staat om de beste te krijgen voor het maken van uw eigen drankjes. LAND: Schotland BEREIDING: De bittere bitter o- is gebaseerd likeur bitter planten te werken. Het werd oorspronkelijk gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Nu is het ideaal voor het verlichten van een cocktail. De Spaanse Amargo zelf werd ontwikkeld door Adam Elmegirab verband met een cocktail Songfestival 2010 Na het succes van deze innovatieve citrusvrucht drank productie voortgezet. ALCOHOL: 38%

Kenmerken · Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Adam Elmegirab
Volume: 10cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Schotland

Beschrijving · Adam Elmegirab

Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Gouden kleur, licht amber.
 • Neus: Deze bitter heeft een bedwelmende geur met kruidige tonen. De delicatesse van kamille en citrus daarna komt verrast.
 • Mond: Met een intense zoetheid. De dominante citrus en kamille zal uw smaakpapillen ontwaken. Een goede mix van smaken van honing, Granada, frambozen en een vleugje koriander. De afdronk is lang en heeft toetsen van violet.

PRODUCER: Dr. Adam Elmegirab. Een echte liefhebber, Adam was in staat om Elmegirab herformuleren na 18 maanden van intensief onderzoek van de beroemde Boker bitter, verdween hij voor een eeuw. Voormalig barman in Schotland en reizen liefhebber die de mogelijkheid om te leren van de vele cocktails uit verschillende culturen gehad. Hij was in staat om de beste te krijgen voor het maken van uw eigen drankjes.

LAND: Schotland

BEREIDING: De bittere bitter o- is gebaseerd likeur bitter planten te werken. Het werd oorspronkelijk gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Nu is het ideaal voor het verlichten van een cocktail. De Spaanse Amargo zelf werd ontwikkeld door Adam Elmegirab verband met een cocktail Songfestival 2010 Na het succes van deze innovatieve citrusvrucht drank productie voortgezet.

ALCOHOL: 38%

Adam Elmegirab

Meningen

opinie wordt benadrukt over Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Gepubliceerd op 05.18

4/5

Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

- Kleur / Nose - Koperkleur. Wood kruiden, kamille en verbrand citrus.
- Palate - Eerste zoetheid gevolgd door overheersende kamille en lagen van complexe smaak met inbegrip van koriander, framboos, honing, citrus en granaatappel.
- Finish - Lange bitterzoete afwerking met een hint van violet.
-...
lees alles

Meer meningen over Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4/5

- Kleur / Nose - Koperkleur. Wood kruiden, kamille en verbrand citrus.
- Palate - Eerste zoetheid gevolgd door overheersende kamille en lagen van complexe smaak met inbegrip van koriander,...
lees alles

Gepubliceerd op 04.47

4/5

Fabrikant Evo-lutie / Adam Elmegirab oorsprong Aberdeen, Schotland Adam Elmegirab is een Schotse barman en consultant. Zijn kennis en uitgebreide ervaring in de bar resulteerde in een eigen lijn...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters »

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »