Trends:

Verenigde Staten

Fee Brothers Aztec Chocolate

Fee Brothers Aztec Chocolate

14,00€
14,00€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Gratis verzending vanaf 85,00€

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alcoholpercentage: 2.6%
Land: Verenigde Staten
PROEFNOTITIES: Uitzicht: Fee Brothers Aztec Chocolate onthult een donkerbruine kleur. Neus: Profiel chocolade aroma's gekenmerkt door bittere kinine en karamel. Tweede met de steun van de neus aanhoudende bittere smaak van kinine schors. Smaak: bitter en kruidig ​​in de registers van aspirine en kinine, gezoete chocolade toon Palace. PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in Rochester, in de staat New York, het familiebedrijf Fee Brothers is een stap in de productie van bitters in 1951 met de oprichting van twee bereiken: "Aromatic Old Fashion" en "West bittere Indian orange". Het ontwikkelt van zijn bittere voortdurend, dankzij het enthousiasme brachten zij tot bars, met name in de Verenigde Staten. De producten "peach", "Amargo bejaarden-whisky barrel" "Old Fashion aromatische bitters" en zijn de meest populaire versies en de meest populaire merk. Fee Brothers biedt nu honderd producten via bitters, cocktails, siropen of bloemen wateren, die zijn uitgevoerd in zes continenten. LAND: Verenigde Staten. BEREIDING: Fee Brothers Aztec Chocolate is een bittere likeur snack bestaande uit cacaobonen, peper en kruiden. Het wordt gebruikt voor romige witte cocktails als Russisch, bruin of gedistilleerd, zoals whisky, rum of zoete vermouth. ALCOHOL: 2,55%

Beschrijving van Fee Brothers Aztec Chocolate

Fee Brothers Aztec Chocolate

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Fee Brothers Aztec Chocolate onthult een donkerbruine kleur.
 • Neus: Profiel chocolade aroma's gekenmerkt door bittere kinine en karamel. Tweede met de steun van de neus aanhoudende bittere smaak van kinine schors.
 • Smaak: bitter en kruidig ​​in de registers van aspirine en kinine, gezoete chocolade toon Palace.

PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in Rochester, in de staat New York, het familiebedrijf Fee Brothers is een stap in de productie van bitters in 1951 met de oprichting van twee bereiken: "Aromatic Old Fashion" en "West bittere Indian orange". Het ontwikkelt van zijn bittere voortdurend, dankzij het enthousiasme brachten zij tot bars, met name in de Verenigde Staten. De producten "peach", "Amargo bejaarden-whisky barrel" "Old Fashion aromatische bitters" en zijn de meest populaire versies en de meest populaire merk. Fee Brothers biedt nu honderd producten via bitters, cocktails, siropen of bloemen wateren, die zijn uitgevoerd in zes continenten.

LAND: Verenigde Staten.

BEREIDING: Fee Brothers Aztec Chocolate is een bittere likeur snack bestaande uit cacaobonen, peper en kruiden. Het wordt gebruikt voor romige witte cocktails als Russisch, bruin of gedistilleerd, zoals whisky, rum of zoete vermouth.

ALCOHOL: 2,55%

Meer zien

Reviews van Fee Brothers Aztec Chocolate

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Fee Brothers Aztec Chocolate:Waarderen Fee Brothers Aztec Chocolate:

4 /5

- Oude Azteken zou vieren met een bittere drank gemaakt van cacao bonen, paprika's en kruiden.
- Gebruik een paar druppels naar Fee's Aztec Chocolate bitters om de smaak van een cocktail uit te breiden.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde merk