• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Fee Brothers Aztec Chocolate

Fee Brothers (Bitter)

14,02€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

84,12€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

154,22€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

14,02/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Gratis verzending vanaf 150,00€

Je ontvangt 0.19 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

PROEFNOTITIES: Uitzicht: Fee Brothers Aztec Chocolate onthult een donkerbruine kleur. Neus: Profiel chocolade aroma's gekenmerkt door bittere kinine en karamel. Tweede met de steun van de neus aanhoudende bittere smaak van kinine schors. Smaak: bitter en kruidig ​​in de registers van aspirine en kinine, gezoete chocolade toon Palace. PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in Rochester, in de staat New York, het familiebedrijf Fee Brothers is een stap in de productie van bitters in 1951 met de oprichting van twee bereiken: "Aromatic Old Fashion" en "West bittere Indian orange". Het ontwikkelt van zijn bittere voortdurend, dankzij het enthousiasme brachten zij tot bars, met name in de Verenigde Staten. De producten "peach", "Amargo bejaarden-whisky barrel" "Old Fashion aromatische bitters" en zijn de meest populaire versies en de meest populaire merk. Fee Brothers biedt nu honderd producten via bitters, cocktails, siropen of bloemen wateren, die zijn uitgevoerd in zes continenten. LAND: Verenigde Staten. BEREIDING: Fee Brothers Aztec Chocolate is een bittere likeur snack bestaande uit cacaobonen, peper en kruiden. Het wordt gebruikt voor romige witte cocktails als Russisch, bruin of gedistilleerd, zoals whisky, rum of zoete vermouth. ALCOHOL: 2,55%

Kenmerken ·

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alcoholpercentage: 2.6%
Land: Verenigde Staten

Beschrijving · Fee Brothers

Fee Brothers Aztec Chocolate

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Fee Brothers Aztec Chocolate onthult een donkerbruine kleur.
 • Neus: Profiel chocolade aroma's gekenmerkt door bittere kinine en karamel. Tweede met de steun van de neus aanhoudende bittere smaak van kinine schors.
 • Smaak: bitter en kruidig ​​in de registers van aspirine en kinine, gezoete chocolade toon Palace.

PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in Rochester, in de staat New York, het familiebedrijf Fee Brothers is een stap in de productie van bitters in 1951 met de oprichting van twee bereiken: "Aromatic Old Fashion" en "West bittere Indian orange". Het ontwikkelt van zijn bittere voortdurend, dankzij het enthousiasme brachten zij tot bars, met name in de Verenigde Staten. De producten "peach", "Amargo bejaarden-whisky barrel" "Old Fashion aromatische bitters" en zijn de meest populaire versies en de meest populaire merk. Fee Brothers biedt nu honderd producten via bitters, cocktails, siropen of bloemen wateren, die zijn uitgevoerd in zes continenten.

LAND: Verenigde Staten.

BEREIDING: Fee Brothers Aztec Chocolate is een bittere likeur snack bestaande uit cacaobonen, peper en kruiden. Het wordt gebruikt voor romige witte cocktails als Russisch, bruin of gedistilleerd, zoals whisky, rum of zoete vermouth.

ALCOHOL: 2,55%

Fee Brothers

Fee Brothers Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Fee Brothers Aztec Chocolate

Luxurious Drinks BV

Gepubliceerd op 14.29

4/5

Fee Brothers Aztec Chocolate

Fee Brothers Aztec Chocolate 0,15L 2,60% Land: United States Volume: 0,15 l Alcohol: 2,60% Fee Brothers Aztec Chocolate Bitters is een bitters gecreëerd door het familiebedrijf Fee Brothers, NY, Verenigde Staten. Aroma: zoet, cacao en chocolade. Smaak: zoet, chocolade en een beetje bitter. Fee Brothers Aztec Chocolate Bitters is een nieuwe smaaksensatie, een aanbeveling om een ​​verscheidenheid aan klassieke en hedendaagse cocktails en longdrinks te bereiden. Fee Brothers Aztec Chocolate is een bittere cocktail en is een goede prijs voor online verkoop op Luxurious Drinks uw Europese Liquor Store.

Meer meningen over Fee Brothers Aztec Chocolate

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Oude Azteken zou vieren met een bittere drank gemaakt van cacao bonen, paprika's en kruiden.
- Gebruik een paar druppels naar Fee's Aztec Chocolate bitters om de smaak van een cocktail uit te breiden.
Thedrinkshop

Gepubliceerd op 05.18

4 /5

- Oude Azteken zou vieren met een bittere drank gemaakt van cacao bonen, paprika's en kruiden.
- Gebruik een paar druppels naar Fee's Aztec Chocolate bitters om de smaak van een cocktail uit te breiden.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Bitter