Fee Brothers Cranberry

Fee Brothers (Bitter)

10,46€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Fee Brothers Cranberry te kopen op dit moment.

Uitzicht: Fee Brothers Cranberry onthult een fel rood als bosbessen. Neus: Boeket van de dominante aroma's van bosbessen, versierd met een rand van citrus en een vleugje van kinine. Smaak: Zeer complexe aroma's van zoete kruidige Palace en verfrissende cranberry, vermengd met subtiele noten van... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alcoholpercentage: 4.1%
Land: Verenigde Staten

Beschrijving · Fee Brothers

Fee Brothers Cranberry

 • Uitzicht: Fee Brothers Cranberry onthult een fel rood als bosbessen.
 • Neus: Boeket van de dominante aroma's van bosbessen, versierd met een rand van citrus en een vleugje van kinine.
 • Smaak: Zeer complexe aroma's van zoete kruidige Palace en verfrissende cranberry, vermengd met subtiele noten van bittere amandelen.

PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864, is het familiebedrijf vrije Brothers geleid door de vierde generatie, vertegenwoordigd door Ellen en Joe Fee. Het bedrijf produceert honderd siropen, likeuren en bitters (of bitter fruit concentraat) toegeschreven aan amateur en professionele mixology.

LAND: Verenigde Staten.

Bereiding: Fee Brothers Cranberry is een hapje drankje met laag alcoholgehalte bereid uit water, glycerine, cranberry natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, citroenzuur en kleurstoffen FD & C Red # 40. Voornamelijk gebruiken shakers ontwikkeling Crantini klassieke cocktails zoals cranberry of Daiquiri, om de smaken te verbeteren of voeg een nieuwe dimensie smaak preparaten. In aanvulling op het gebruik ervan bij het bereiden van cocktails, bitters zijn ook nuttig om de smaak van een witte sangria of Champagne te voldoen, en kan ook worden geïntegreerd met vruchtensiropen, ijsjes of sorbets, gelei, jams en chutneys hetzelfde.

ALCOHOL: 4,1%

Fee Brothers

Fee Brothers Gourmet kopen:

Meer meningen over Fee Brothers Cranberry

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Gebruik een paar streepjes van Fee's Cranberry Bitters tot een interessante achtergrond smaak toe te voegen aan uw cocktails.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bitter