Fee Brothers Peach

Fee Brothers (Bitter)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

0,00€ + 5,54€ Verzending (3 - 5 dagen)

(Niet beschikbaar)

11,18/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Slechts 5 stuks!

Kopen Meer prijzen zien »

PROEFNOTITIES: Uitzicht: Fee Brothers Peach onthult een lichte kleur met een licht oranje tint. Neus: boeket van bloemen en fruitige aroma's, gekenmerkt door noten van perzik en amandel smaken subtiel. Smaak: Vette en geconcentreerd Palace, gekenmerkt door bittere aroma's, in balans met verse vis en aanhoudende aroma's. bittere einde gesteund door zacht bloemige noten. PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in de stad van Rochester, in de buurt van New York, Fee Brothers familiebedrijf is wereldwijd erkend voor de vervaardiging van alcoholhoudende, bitter mixen, siropen en premium aromatische bloemen wateren daarvan. Het assortiment van bitter is het meest weg van mixologists, die het gebruiken om extra diepte en smaak te geven aan hun drankjes gezocht. Fee Brothers is een van de toonaangevende Amerikaanse fabrikanten van bitter en biedt bijna honderd producten voor de ontwikkeling van originele drankjes. Haar producten worden verdeeld in grote instellingen in New York en wereldwijd geëxporteerd. LAND: Verenigde Staten. BEREIDING: Fee Brothers Peach is een bittere likeur snack laag alcoholgehalte en een sterke smaak, gemaakt van water, perzik en natuurlijke smaak olie van bittere amandelen. Het wordt veel gebruikt voor de periode van voorbereiding en originele media vertegenwoordiger van mixology cocktails, zoals de kroning, de Green Dragon, Fox River, sherry of Flying Fish. ALCOHOL 1,7%

Kenmerken ·

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alcoholpercentage: 1.7%
Land: Verenigde Staten

Beschrijving · Fee Brothers

Fee Brothers Peach

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Fee Brothers Peach onthult een lichte kleur met een licht oranje tint.
 • Neus: boeket van bloemen en fruitige aroma's, gekenmerkt door noten van perzik en amandel smaken subtiel.
 • Smaak: Vette en geconcentreerd Palace, gekenmerkt door bittere aroma's, in balans met verse vis en aanhoudende aroma's. bittere einde gesteund door zacht bloemige noten.

PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in de stad van Rochester, in de buurt van New York, Fee Brothers familiebedrijf is wereldwijd erkend voor de vervaardiging van alcoholhoudende, bitter mixen, siropen en premium aromatische bloemen wateren daarvan. Het assortiment van bitter is het meest weg van mixologists, die het gebruiken om extra diepte en smaak te geven aan hun drankjes gezocht. Fee Brothers is een van de toonaangevende Amerikaanse fabrikanten van bitter en biedt bijna honderd producten voor de ontwikkeling van originele drankjes. Haar producten worden verdeeld in grote instellingen in New York en wereldwijd geëxporteerd.

LAND: Verenigde Staten.

BEREIDING: Fee Brothers Peach is een bittere likeur snack laag alcoholgehalte en een sterke smaak, gemaakt van water, perzik en natuurlijke smaak olie van bittere amandelen. Het wordt veel gebruikt voor de periode van voorbereiding en originele media vertegenwoordiger van mixology cocktails, zoals de kroning, de Green Dragon, Fox River, sherry of Flying Fish.

ALCOHOL 1,7%

Fee Brothers

Fee Brothers Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Fee Brothers Peach

Gepubliceerd op 05.18

4/5

Fee Brothers Peach

- Een ander lang verloren cocktail ingrediënt genieten van nieuwe belangstelling.
- Probeer Peach Bitters in een Coronation of een Xeres. Uw drankjes zal uniek zijn.
lees alles

Meer meningen over Fee Brothers Peach

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4/5

- Een ander lang verloren cocktail ingrediënt genieten van nieuwe belangstelling.
- Probeer Peach Bitters in een Coronation of een Xeres. Uw drankjes zal uniek zijn.
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Fee Brothers Peach »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »