Trends:

Verenigde Staten

Fee Brothers Peach

Fee Brothers Peach

11,31€

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alcoholpercentage: 1.7%
Land: Verenigde Staten
PROEFNOTITIES: Uitzicht: Fee Brothers Peach onthult een lichte kleur met een licht oranje tint. Neus: boeket van bloemen en fruitige aroma's, gekenmerkt door noten van perzik en amandel smaken subtiel. Smaak: Vette en geconcentreerd Palace, gekenmerkt door bittere aroma's, in balans met verse vis en aanhoudende aroma's. bittere einde gesteund door zacht bloemige noten. PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in de stad van Rochester, in de buurt van New York, Fee Brothers familiebedrijf is wereldwijd erkend voor de vervaardiging van alcoholhoudende, bitter mixen, siropen en premium aromatische bloemen wateren daarvan. Het assortiment van bitter is het meest weg van mixologists, die het gebruiken om extra diepte en smaak te geven aan hun drankjes gezocht. Fee Brothers is een van de toonaangevende Amerikaanse fabrikanten van bitter en biedt bijna honderd producten voor de ontwikkeling van originele drankjes. Haar producten worden verdeeld in grote instellingen in New York en wereldwijd geëxporteerd. LAND: Verenigde Staten. BEREIDING: Fee Brothers Peach is een bittere likeur snack laag alcoholgehalte en een sterke smaak, gemaakt van water, perzik en natuurlijke smaak olie van bittere amandelen. Het wordt veel gebruikt voor de periode van voorbereiding en originele media vertegenwoordiger van mixology cocktails, zoals de kroning, de Green Dragon, Fox River, sherry of Flying Fish. ALCOHOL 1,7%

Omschrijving van Fee Brothers Peach

Fee Brothers Peach

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Fee Brothers Peach onthult een lichte kleur met een licht oranje tint.
 • Neus: boeket van bloemen en fruitige aroma's, gekenmerkt door noten van perzik en amandel smaken subtiel.
 • Smaak: Vette en geconcentreerd Palace, gekenmerkt door bittere aroma's, in balans met verse vis en aanhoudende aroma's. bittere einde gesteund door zacht bloemige noten.

PRODUCER: Fee Brothers. Opgericht in 1864 in de stad van Rochester, in de buurt van New York, Fee Brothers familiebedrijf is wereldwijd erkend voor de vervaardiging van alcoholhoudende, bitter mixen, siropen en premium aromatische bloemen wateren daarvan. Het assortiment van bitter is het meest weg van mixologists, die het gebruiken om extra diepte en smaak te geven aan hun drankjes gezocht. Fee Brothers is een van de toonaangevende Amerikaanse fabrikanten van bitter en biedt bijna honderd producten voor de ontwikkeling van originele drankjes. Haar producten worden verdeeld in grote instellingen in New York en wereldwijd geëxporteerd.

LAND: Verenigde Staten.

BEREIDING: Fee Brothers Peach is een bittere likeur snack laag alcoholgehalte en een sterke smaak, gemaakt van water, perzik en natuurlijke smaak olie van bittere amandelen. Het wordt veel gebruikt voor de periode van voorbereiding en originele media vertegenwoordiger van mixology cocktails, zoals de kroning, de Green Dragon, Fox River, sherry of Flying Fish.

ALCOHOL 1,7%

Meer zien

Reviews van Fee Brothers Peach

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Fee Brothers Peach:Waarderen Fee Brothers Peach:

4 /5

- Een ander lang verloren cocktail ingrediënt genieten van nieuwe belangstelling.
- Probeer Peach Bitters in een Coronation of een Xeres. Uw drankjes zal uniek zijn.
Meer zien
,