Trends:

The Bitter Truth Cucumber

Thomas Henry (Bitter)

12,50€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk The Bitter Truth Cucumber te kopen op dit moment.

PROEFNOTITIES: Uitzicht: gouden amber. Neus: Input onderscheiden verse noten van licht bittere groene komkommer, gevolgd door aroma's van de Provence kruiden zoals rozemarijn en tijm, peper begeleid door delicate bloemige en versgemalen zomer. Smaak: Dit is een zeer koel bitter, de smaak van... lees alles »

Kenmerken · The Bitter Truth Cucumber

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Thomas Henry
Volume: 20cl
Alcoholpercentage: 39%
Land: Duitsland

Beschrijving · Thomas Henry

The Bitter Truth Cucumber

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: gouden amber.
 • Neus: Input onderscheiden verse noten van licht bittere groene komkommer, gevolgd door aroma's van de Provence kruiden zoals rozemarijn en tijm, peper begeleid door delicate bloemige en versgemalen zomer.
 • Smaak: Dit is een zeer koel bitter, de smaak van groene komkommer niet te veel bitterheid, kruidigheid en een iets aards, begeleid door kruidige accenten nemen.

PRODUCTIE: The Bitter Truth

LAND: Duitsland

BEREIDING: "Men is nooit beter gediend dan met zichzelf" zou het uitgangspunt voor het maken van deze bittere gember. Twee Duitse barkeepers Stephan Berg en Alexander Hauck, teleurgesteld door de kwaliteit van de bitterheid in zijn land, begon het spelen van de tovenaarsleerling door het verbeteren van de bestaande cocktails. Dan, met uw ervaring, ze hebben met succes hun eigen merk, de bittere waarheid, die vandaag de dag een breed scala aan producten biedt gelanceerd.

Fruit geweekt in op basis van alcohol groene komkommer, kruiden en specerijen De bittere waarheid komkommer 100% natuurlijke gegarandeerd, zonder een schaduw van een kleurstof of kunstmatige smaak. Een goede zaak over deze nieuwe kunstenaars! Dit bitter dan op smaak gebracht met de toevoeging van verschillende kruiden en specerijen.

ALCOHOL: 39 ° C

Thomas Henry

Thomas Henry Gourmet kopen:

Meer meningen over The Bitter Truth Cucumber

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- The Bitter Truth Cucumber Bitters voegt onvervalste smaken van groene komkommer aan een drankje.
- Begeleid door een lichte bitterheid en kruidige accenten van rozemarijn en tijm en aanhoudende bloemige noten van de zomer bloeit.
- Licht en uitnodigend, The Bitter Truth Cucumber Bitters zal uw geesten op te heffen naar nieuwe hoogten, net als de zon in het voorjaar.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Bitter