Trends:

Duitsland

The Bitter Truth Olive

200ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bitter (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: The Bitter Truth
Volume: 20cl
Alcoholpercentage: 39%
Land: Duitsland
PROEFNOTITIES: Uitzicht: The Bitter Truth Olive is het amber. Neus: heerlijk geurende orgaan dat bestaat uit zoet en zuur noten. Smaak: delicate smaken van groene en zwarte olijven met azijn knop. notities licht zout pekel en mosterd, gevolgd door aroma's van salie en tijm. PRODUCTIE: De bittere waarheid. Opgericht in 2006 en geregisseerd door Stephan Berg en Alexander Hauck, de vennootschap De bittere waarheid is doorgegaan met het imago van de bittere verbeteren terwijl het aanbieden van een nieuwe dimensie aan het proeven van alcoholische dranken. Ondertussen obers München een bezoek aan Londen met het idee van de productie en distributie van handgemaakte bitter, moeilijk te vinden in Duitsland. Zijn huidige lijnen bestaan ​​uit bitter, tientallen smaken, waar iedereen een belangrijke rol bij de voorbereiding van de kwaliteit cocktails speelt. LAND: Duitsland DETAILS van de behandeling: The Bitter Truth Olive is een mix van mediterrane smaken ontworpen om de textuur en de complexiteit van alcoholische snacks, vooral terpentine (sherry en vermouth) aan te pakken. Het wordt traditioneel bereid verkregen is door aftrekking veel ingrediënten: wortels, zaden, schors, vruchten, kruiden en planten in een alcoholische basis, 100% natuurlijk. een kleine hoeveelheid snoep wordt toegevoegd aan een goede oranje tint te geven. Na de release The Bitter Truth Olive een onmiddellijk succes dat je ranking 10 beste nieuwe superieur product 2017 toelaat, tijdens Tales of the Cocktail in New Orleans. ALCOHOL: 39%

Beschrijving van The Bitter Truth Olive

The Bitter Truth Olive

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: The Bitter Truth Olive is het amber.
 • Neus: heerlijk geurende orgaan dat bestaat uit zoet en zuur noten.
 • Smaak: delicate smaken van groene en zwarte olijven met azijn knop. notities licht zout pekel en mosterd, gevolgd door aroma's van salie en tijm.

PRODUCTIE: De bittere waarheid. Opgericht in 2006 en geregisseerd door Stephan Berg en Alexander Hauck, de vennootschap De bittere waarheid is doorgegaan met het imago van de bittere verbeteren terwijl het aanbieden van een nieuwe dimensie aan het proeven van alcoholische dranken. Ondertussen obers München een bezoek aan Londen met het idee van de productie en distributie van handgemaakte bitter, moeilijk te vinden in Duitsland. Zijn huidige lijnen bestaan ​​uit bitter, tientallen smaken, waar iedereen een belangrijke rol bij de voorbereiding van de kwaliteit cocktails speelt.

LAND: Duitsland

DETAILS van de behandeling: The Bitter Truth Olive is een mix van mediterrane smaken ontworpen om de textuur en de complexiteit van alcoholische snacks, vooral terpentine (sherry en vermouth) aan te pakken. Het wordt traditioneel bereid verkregen is door aftrekking veel ingrediënten: wortels, zaden, schors, vruchten, kruiden en planten in een alcoholische basis, 100% natuurlijk. een kleine hoeveelheid snoep wordt toegevoegd aan een goede oranje tint te geven. Na de release The Bitter Truth Olive een onmiddellijk succes dat je ranking 10 beste nieuwe superieur product 2017 toelaat, tijdens Tales of the Cocktail in New Orleans.

ALCOHOL: 39%

Meer zien

Reviews van The Bitter Truth Olive

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor The Bitter Truth Olive:Waarderen The Bitter Truth Olive:

4 /5

- Salty aroma's van groene en zwarte olijven met een vleugje azijn, noten van knoflook relaxte afronding van een algehele hartige smaak profiel met zachte bittere noten.
Meer zien
,