2 cocktails met Spaanse wijn VerkoopToppers

Door marigui

Fresh by Ramon Bilbao arriveert met een scala van cocktails die een revolutie teweeg hebben gebracht in de sector. En als Freshje nu arriveert, en we ons niet van de wijn willen ontdoen, is er niets beters dan ons tot deze cocktails te wenden. Laten we er meer over te weten komen.

Cocktail met witte Ramón Bilbao Verdejo

Deze mix bestaat uit witte Verdejo wijn van het huis, gemengd met basilicumbladeren en acht druppels limoensiroop. Op deze manier verkrijgen we een frisse cocktail waarbij de witte wijn de hoofdrol heeft.

Fresh Rosé-cocktail, met DO (oorsprong) Rioja rosé

De rosé van Ramón Bilbao is ideaal voor de zomer, omdat deze soort wijn dan beter smaakt. En hier, als cocktail, mengt men de wijn met ijs, grapefruitschijfjes en acht druppels aardbeiensiroop die in de mond een zoete fleurige smaak oproept.

Voor het maken van deze cocktails denkt het merk erover om een veel jeugdiger publiek te benaderen en op deze manier de markt te openen. Maar het zijn niet alleen deze twee verrassingen die dit wijnhuis voor ons klaar heeft staan.

Men heeft  jelly beans gemaakt die bij de cocktail worden gedaan en vanuit het aftreksel van de aroma’s van Ramón Bilbao Rosé zijn gemaakt. Dus de aroma’s die vrijkomen in gasvorm tijdens de gisting worden opgevangen, dat wil zeggen wanneer de wijn wordt gemaakt. Vervolgens worden de aroma’s vloeibaar gemaakt en wordt een extract met de aroma’s van wijn verkregen. Het smaakt zoet met fleurige nuances.

Ze zijn ongetwijfeld uitstekende geschenken om te maken als we gasten hebben in de zomer, omdat we ze verrassen met cocktails met wijn en ze de speciale jelly beans kunnen eten, altijd als we ze vertellen hoe het gemaakt is.

Wat duidelijk is, is dat met de komst van het nieuwe seizoen van terrassen ook die van cocktails geopend wordt. En het kan niet beter dan de wijnen hierin te introduceren, zoiets vertrouwds, dat door het te mengen met andere ingrediënten een geweldig resultaat oplevert.

 

Laat een bericht achter