Drink elke cocktail op de juiste tijd

Door stevenr

 TAGS:undefinedNiet alle cocktails zijn bedoeld om s´avonds te drinken. er zijn ook cocktails voor in de middag, de na middag en voor speciale gelegenheden. Het gaat er dus om dat je weet wanneer welke cocktail word gedronken.

Er zijn verschillende types cocktails met verschillende tijden op een dag die geschikt zijn om deze te drinken:

  • Energetic cocktails: Deze zijn bedoeld om te drinken van 7 tot 9 uur s´ochtends. Ze bevatten weinig alcohol. Een paar voorbeelden zijn Rabbit punch en Algarrobina.
  • Revitalizing cocktails: Dit zijn de best cocktails om je kater te verminderen na een nacht lang drinken. Ze zijn het best te drinken tussen 9 en 11 uur s´ochtends. Voorbeelden zijn: Bull Shot, Screwdriver of een Bloody Mary.
  • Cocktail voor de late ochtend: Fruitige cocktails zijn meestal bedoelt pm te drinken tussen 11 en 12 uur. Voorbeelden zijn: Fruit Punch en Piña Colada
  • Appetizers: Deze cocktails worden vaak vergezeld met olijven of chips, en dan vaak vanaf het middaguur tot en met 2 uur s´middags.
  • Digestive cocktails: Digestive cocktails worden vaak gedronken gedurende de middag en na-middag. Tussen 1 en 6, net na de lunch kun je deze cocktails het beste nemen: Alexander, Rusty Nail en Fruit Cobblers.
  • Cocktails om de dag mee te eindigen: Perfect na een lange dag werk. Vanf 6 tot 10 kun je deze cocktails drinken. Enkele voorbeelden: San Francisco, Black Hawk en de White Spider.
  • Cocktails voor speciale gelegenheden: Dit zijn de cocktails die je drinkt op formele gelegenheden zoals trouwerijen en andere feesten waarop je toost. Voorbeelden zijn: de Black Velvet en de Bellini.

Wat is de beste cocktail tijd voor jou? Is er een dagdeel waarop je het liefst cocktails drinkt?

 TAGS:Pack 3 Botanische Gin TonicPack 3 Botanische Gin Tonic

Pack 3 Botanische Gin Tonic

 

 

 TAGS:Cocktail Glas MeterCocktail Glas Meter

Cocktail Glas Meter

 

 

Photo: Benjamin Nussbaum

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter