Een vriend, een cadeau. Zorg dat je scoort!

Door Cira López
Een vriend, een cadeau. Zorg dat je scoort! - Drinks&Co

Een vriend, een cadeau. Zorg dat je scoort! - Drinks&Co

Geen sokken of stropdas of parfum of een horloge met tweehonderd functies. Nee nee, jij weet dat hedonisme een veel groter cadeau is. Geef plezier, sensaties en mooie momenten cadeau. Nu alleen nog het juiste cadeau kiezen. Waar moet je op letten om te scoren? Wij helpen je verder met onze bijna onfeilbare collectie. Zoek het profiel dat het meest overeenkomst met de gelukkige ontvanger en je vindt de beste optie. Mission accomplished!

De intelectueel

Hij of zij kent het laatste boek van Murakami, houdt van Tsjechische films en heeft een collectie lp’s die hij behandelt of ze van porselein zijn. Iedereen heeft wel een intellectuele vriend(in) die leeft in een eigen universum vol academische referenties. De typische persoon met de verloren blik in een leunstoel terwijl hij of zij nadenkt over de onverdraaglijke lichtheid van het bestaan. Wat nog ontbreekt is een old fashioned glas in de hand met een amberkleurig drankje. Bingo! Geef hem of haar een geschenkset cadeau met Schotse whisky en cognac. Zeker zo fascinerend als het bingewatchen van Blade Runner 2049.

De verstokte reiziger

Een wereldkaart in huis met meer prikkers dan op het advertentiebord van de plaatselijke bibliotheek. Tijdens vakanties of feestdagen is hij of zij nooit thuis, want elke vrije dag is een gelegenheid om een nieuwe plek te ontdekken. En hoe verder, hoe beter! Ideaal is als je deze persoon meeneemt naar die mooie herinneringen van alle reizen, met de smaak van een vakantie, het geluk en de zorgeloosheid die hem of haar motiveren. Een goede rum of tequila is de perfecte keus, want elke slok herinnert aan exotische bestemmingen.

De trendsetter

De trendsetter weet eerder dan iedereen welke serie op Netflix een succes wordt. Twee jaar geleden droeg hij of zij al de kleding die nu toptrending is in de winkels. En luistert hij of zij niet meer naar die hippe band omdat hun muziek ‘nu heel mainstream is’? Deze persoon is altijd zijn of haar tijd voooruit. Verras hem of haar met een fles mezcal, de drank die binnenkort de wereld gaat veroveren.

Het feestbeest

Feestbeesten staan nooit op voor 10 uur ’s morgens. Dit zijn experts in public relations en op hun telefoon passen geen nieuwe contacten meer. Het perfecte cadeau? Een roze gin! Zijn of haar gin tonic wordt daarmee net zo vrolijk als zijn of haar feestelijke humeur.

De estheet

Je staat versteld als je bij hem of haar over de vloer komt, alles ziet er prachtig uit! Deze persoon heeft zo’n goede smaak dat je uren op zijn of haar Instagram kunt rondneuzen. Uiteraard is bij een drankje niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking belangrijk. De fles is een design-object op zichzelf. Geen zorgenm, deze fles Italicus wordt een ware eyecatcher op de thuisbar.

De nerd

De koning(in) van manga, role-playing games en anime brengt de zondagmiddag het liefst door met online Call of Duty spelen. Deze vriend of vriendin maak je zeker blij met een fles Japanse gin om naar de kanji op de fles te kijken en net te doen of hij of zij Japans spreekt.

***

Zoals je ziet is zijn er voor iedereen een of meedere dranken die bij zijn of haar persoonlijkheid passen. Wat is jouw drankje?

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter