Ga voor een originele Valentijn?

 TAGS:undefined

Het hoeft geen Valentijnsdag te zijn voor een goed glas wijn of om iemand te vertellen dat je van hem/haar houdt. Maar, nu het bijna Valentijn is, waarom geen goede wijn om te verleiden of je te laten verleiden? Wijn, of champagne of een goed gemaakte cocktail, maakt jouw avond een stuk beter. Daarom doen wij je een aantal voorstellen met wijn zodat jouw Valentijn meer is dan een roze hart. #LoveisintheWine, zonder twijfel.

Zeer zoet

Iedereen weet dat aardbeien met champagne het afrodisiacum bij uitstek zijn, maar er zijn andere opties, net zo lekker en sensueel. Wat dacht je van wijn met chcocolade?

Het geheim is genieten zonder haast, en natuurlijk, het kiezen van de juiste combinaties: rode wijnen met fruitige tonen gaan perfect samen met bittere chocolade; witte, fruitige wijnen gaan beter samen met zoetere wijnen of in combinatie met fruit.

Als je de wijn en de chocolade eenmaal hebt, is het simpel. Open de fles en laat de wijn ademen. Breek de chocolade in kleine stukjes. Vul de glazen, proef en vlak na de eerste slok neem je een stukje chocolade. Wat er daarna gebeurt is aan jullie, maar een goed begin is het halve werk.

 TAGS:Apasionado de José Pariente 2011Apasionado de José Pariente 2011

Apasionado de José Pariente 2011

 

 

 TAGS:Assorted Tasting Vijf Belgische ChocoladeAssorted Tasting Vijf Belgische Chocolade

Assorted Tasting Vijf Belgische Chocolade

 

Heel leuk

Vaak vergeten we om te spelen. De sleur van alledag, de haast en verplichtingen maken dat we minder tijd hebben en we gaan recht op ons doel af, met de sokken aan. Maar spelen is leuk, en stimuleert meer. Muziek op de achtergrond, een lekker diner waarbij je elkaar opnieuw verleidt, een massage, een paar accesoires… Dit alles is (of zal zijn) de beste manier om weg te dromen.

Maar… welke spelletjes? Je hebt vast talloze ideeën, maar als je geen inspiratie hebt is wijn een goed hulpmiddel. Denk eens aan een Parijse burlesque of speel met de wereld van 50 Shades of Grey. Durf jij het aan?

 

 TAGS:Pack Átame GreyPack Átame Grey

Pack Átame Grey

 

 

 TAGS:Pack Átame ProseccoPack Átame Prosecco

Pack Átame Prosecco

 

 

Om jouw Valentijnsfeestje uniek te maken stellen we je een selectie topproducten voor: de beste mousserende wijnen, de beste wijnen en de prikkelende erotische geschenkverpakkingen voor een onvergetelijke Valentijnsdag.

Geef een reactie Ga voor een originele Valentijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *