De Gin en geschiedenis

 - De Gin is een gedistilleerde drankje afkomstig van de Nederlandse jenever drankje (jenever). Deze gedistilleerde drank wordt gemaakt van de destillatie van gemoute gerst en slijpen met jeneverbessen, hoeweel het smaakt naar kardemom en een aantal andere kruiden of vruchten, die de kenmerkende smaken aan gin geven. De gin heeft een alcoholpercentage variërend vanaf 43 tot 47 graden.

De geschiedenis van Gin

Zoals eerst wordt gezegd, de gin afkomstig van de jenever is, dus de geschiedenis van ene aan de andere gerelateerd is. De jenever kwam uit Nederlands (Hollande) daar tijdens de XVII eeuw, de vader van deze verkwikkende drankje de Duitse anatoom en arts wetenschapper Franciscus Sylvius (1614?1672) war, ook bekend als “Franz De Le Boe“.

De jenever bereikte zijn populariteit in de zogenaamde Glorious Revolution in het jaar 1688 in Engeland, De Nederlandse jenever, ook wel benoemd als “jenever“, begon een van de meeste gedronken gedistilleerde drankje te worden, maar dit jenever had een ontwikkeling proces anders dan wat later als gin zou bekend zijn.

Al tijdens de XVIII eeuw, war de jenever door de Engelse regering bevorderd met zijn vrije handeling, terwijl stelde hij grote belastingen op de geimporterde alcoholische drankjes. Een feit die de jenever productie naam toe, tot 6 maal meer dan het eigen bier in zijn productie.

In het jaar 1740 was al een grote markt geopend, vooral in de arme bevolkingslagen, vanwege de lage kosten. Er wordt gezegd dat bijna 15.000 handelszaken die drank waren geopend in de Londen stad en meer dan half jenever verkocht. Maar deze enorme vraag en populariteit begon de productie met water te corrumperen, een feit dat naam de gezondheidsproblemen toe en zelfs sommige gevallen fataal waren, zozeer zelfs dat de Britse regering een verbod dat slechts tot het jaar 1742 duurde.

Gin of jenever?

Hoewel het waar is dat gin en jenever synoniem zijn, er zijn kleine details en grote discussies die de ene van de andere scheiden. Er wordt gezegd dat jenever is Engels en  jenever uit Nederlands is,  misschien is dit het grootste verschil in deze drankje. De voorbereiding is een ander probleem dat om de eeuwige discussie gaat.

Er wordt gezegd dat Alexander Gordon de gin in zijn Southwark distilleerderij begon te produceren, waarin ze de London gin noemden, daar in 1734, maar is het ook een hypothese van de creatie van gin. : Dit maal zullen we niet oordelen noch een deel van deze discussie zijn, kunnen we u eens een gin of een jenever uitnodigen te drinken:

  • Gin Hendrick’s: In het distillatie, is de mode erg belangrijk, en deze gin is de meest trendie op “het moment”. Kruidige aroma’s combineren met een ongepast zachtheid van een senior drankje. Vers
  • Gin 9 Mascaró: In Spanje was er geen vraag voor hoge kwaliteitsjenevers tot voor kort, en sindsdien komen nieuwe marken uit die deze nieuwe ruimte dekken. Een onder hen is Mascaro, met deze gin vol met citroen vleugjes die zeer goed in de mond smaakt.
  • Gin Bulldog: Hoeweel kan de naam aan een boze hond gerelateerd worden, in werkelijkheid wordt een Engelse geest opgemerkt. Een compleet verschillend van de rest, en bewijst het zijn productie, waarin worden klaproos bladeren gebruikt. U moet het proeven.

Een goed geserveerd gin tonic is een ritueel. Sommige mensen doen het met komkommer, citroen, mint,… Welke gin drinkt u? Welke raadt u ons aan?

Geef een reactie De Gin en geschiedenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *