Hoe beïnvloedt drank je huid?

Door marigui

Als we praten over wijn en huidverzorging, worden we ongetwijfeld herinnerd aan de druif polyfenolen, die in werkelijkheid anti-oxidanten zijn en zorgen voor onze huid in het algemeen om te verjongen. Nu goed, drankjes kunnen enigszins negatieve effecten hebben als u niet met mate drinkt, te beginnen met uitdroging die het lichaam en ook de huid beïnvloedt. Wij vertellen u hoe drank uw huid beïnvloedt.

Effecten van drank op de huid

Volgens de Wine Spectator publicatie drogen sommige dranken, zoals wijn, het lichaam en de huid uit. Dus als het wordt misbruikt, ziet de huid er meer gerimpeld en droog uit. En het komt doordat alcohol een vasodilatator is, wat betekent dat uw bloedvaten groter worden als u drinkt. Dit, in combinatie met vochtretentie als gevolg van uitdroging, kan in bepaalde delen van het lichaam zwelling veroorzaken.

In elk geval is vastgesteld dat als u met mate drinkt, het niet vaak voorkomt dat u veel bijwerkingen op de huid ziet, vooral bij gezonde mensen: mensen die elke dag voldoende water drinken, zuiver eten, sporten …

Gedistilleerde dranken

De meeste gedistilleerde dranken zoals rum, tequila of wodka, verminderen meestal de niveaus van zuurstof in het bloed en dit kan de productie van collageen in de huid verstoren. Dientengevolge wordt de epidermis glansloos en enigszins dof.

De consumptie van alcohol verhoogt op zijn beurt het aantal zwarte puntjes, mee-eters en puistjes op de huid, en veroorzaakt uitdroging omdat het de afgifte van de hoeveelheid zuurstofrijk bloed van de aderen vermindert. Hierbij wordt de zwelling opgeteld die door het meer dan normaal alcohol drinken wordt veroorzaakt en omdat ze veel suiker bevatten en vocht vasthouden. Daarom is matig drinken de oplossing zodat uw huid niet wordt aangetast.

Bier en huid

Alles wat te veel wordt gedronken, heeft negatieve effecten op het organisme. Bier bevat zout en is misschien niet zo heilzaam als werd aangenomen voor het lichaam. Aan de andere kant, als het met mate gedronken wordt, biedt het zachtheid en hydratatie in gezicht, lichaam en haar, en versterkt het ze. In feite zijn er maskers van bier en een spa met behandelingen met deze drank die behoorlijk succesvol zijn.

De polyfenolen van rode wijn

Zoals aangekondigd in het begin van het artikel, heeft rode wijn anti-aging eigenschappen, grotendeels te danken aan resveratrol, het polyfenol gevonden in druivenschillen. Resveratrol wordt gekenmerkt door het vermogen om vrije radicalen te bestrijden, instabiele moleculen die afkomstig zijn van dingen zoals vervuiling en schade door de zon.

Resveratrol kan oxidatieve stress bestrijden en de schade in het lichaam verzachten. Hoewel een glas wijn per dag niet het natuurlijke verouderingsproces van uw lichaam op zichzelf tegenwerkt, kan het helpen in combinatie met een gezonde levensstijl.

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter