Hoe smaken de vreemdste coctails ter wereld?

Door wibo

 TAGS:undefined

 

Zoals bij alles, bestaat er ook op coctailgebied een grote verscheidenheid in de hele wereld en het is daarom ook niet vreemd dat je soms met de meest vreemde, eigenaardige en ook met ietwat onsmakelijke coctails geconfronteerd wordt. Hier laten we je de 7 meest vreemde coctails ter wereld zien. Durf je ze te proeven?

7. Coquetier
Deze coctail wordt in sommige Duitse bars geserveerd en het bestaat uit rum, chocolade en kaneel. Best normaal, toch? Voor dit drankje wordt zowaar als glas een eierschil gebruikt.

6. Bier en Melk
Ja, je hoort het goed. Deze coctail wordt enkel en alleen bereid met een half deel bier en een half deel melk. Het bijzondere van dit drankje is hij steeds populairder wordt bij de jongeren.

5. Smoker’s Cough (Rokershoest)
Deze drank is héél, maar dan ook héél merkwaardig en voor sommigen ontdenkbaar want het gaat om een combinatie van gelijke delen Jägermeister en mayonnaise, twee zeer sterke produkten die bij velen walgingen opwekken.

4. Eggmeister
Nu is het de beurt aan muntlikeur. Wellicht minder onsmakelijk dan de vorige, bestaat deze coctail uit een likeurglaasje waar men een gekookt ei in plaatst en wat men onmiddelijk daarna opdrinkt.

3. “Wakey, Wakey, Mary, Eggs and Bacey”
Deze borrel kan hevige maagkrampen veroorzaken alhoewel men zegt dat het een goed middel is tegen de meest grote katers. Het wordt bereid met spek, kwarteleieren, gesmolten kaas, tomaat, selderij, pikante saus en Iers bier. Dit is zonder twijfel een lekkernij zoals het opgediend wordt in Reno, Verenigde Staten.

2. Wijn van muizen
Je kan hier al bijna vermoeden om wat soort wijn het gaat. Het brouwsel is zeer populair in Azië en het gaat om een licht gefermenteerde wijn die in een bak met kleine dode muizen geplaatst wordt om het fermentatieproces te laten voltooien en te kunnen genieten van de “heerlijke” smaak.

1. Coctail “Sourtoe”
Dit is verreweg de meest vreemde en griezelige coctail van de hele lijst en het kan zelfs de gevoeligheid van sommige lezers kwetsen. Het gaat in dit geval om een drank die geserveerd wordt in een hotel in Yukón, Canada en die wordt bereid met champagne of zo niet, een willekeurige likeur waarbij men ofwel een geamputeerde menselijk vinger of teen aan toevoegt. De legende achter deze coctail dateert uit 1973 toen een man in de Canadese plaats Dawson City een geamputeerde vinger vond die vijftig jaar eerder door bevriezing kwijt was geraakt. Na deze vondst dacht hij dat het een goed idee zou zijn om de vinger als ingrediënt toe te voegen aan de coctail.

 

 TAGS:Marqués de Murrieta Reserva 2013Marqués de Murrieta Reserva 2013

Marqués de Murrieta Reserva 2013: Het gaat om een wijn rode uit Rioja met tempranillo, mazuelo, graciano en garnacha druiven van het wijnjaar 2013 en waarvan de alcoholgraad 13º is.

 

 TAGS:Bottega Gold ProseccoBottega Gold Prosecco

Bottega Gold Prosecco is een wijn mousserende met herkomstaanduiding Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter