Legendarische flessen om het jaar feestelijk te beginnen

Door Jordi Luque
Legendarische flessen om het jaar feestelijk te beginnen

Legendarische flessen om het jaar feestelijk te beginnen

Wil jij 2023 ook glansrijk beginnen? Wij hopen van wel, en daarom hebben we bij Drinks&Co een aantal premium sterke dranken en bubbelwijnen voor je uitgezocht. Geen beter moment van het jaar, binnen ieders mogelijkheden, om alles uit de kast te halen.

Met dit product moedigen we je aan om zo hoog mogelijk te mikken dit jaar. Dit zijn de meest premium flessen waarmee je 2023 goed begint, of je nou kiest voor mousserende wijn of iets sterkers. Want je verdient het, toch?


The Dalmore 25 Years

Veel beter wordt het niet in de wereld van de Schotse whisky. Dalmore is een van de meest prestigieuze destilleerderijen van de Highlands, gespecialiseerd in het laten rijpen in verschillende vaten van verschillende herkomst, maar steeds met scherpe criteria. Dit is een zeer exclusieve Dalmore, 25 jaar gerijpt in voormalige bourbonvaten van blank Amerikaans eikenhout en vaten van Tawny port waarin op hun beurt Matusalem Oloroso sherry van 30 jaar oud zat. De lagen van complexiteit zijn daarmee eindeloos en geven in de mond tonen van vanille, rijpe vijgen, donkere chocolade, sinaasappeljam, marsepein of specerijen. Een whisky om op je gemak te drinken, slok voor slok.


Havana Club Union

Deze Havana Club is de essentie van Cuba in een fles. Gemaakt door rummeester Asbel Morales samen met tabakssommelier van Cohiba Fernando Fernández. Samen maakten zij deze speciale blend van verschillende batches van de oudste rum van de destilleerderij Havana Club. Deze drank is een uniek juweeltje, zacht en mild, met aroma’s van vanille en karamel. Een rum om van te genieten bij het natafelen, langzaam en misschien wel in het gezelschap van een goede sigaar.


Martell Cordon Bleu

Martel Cordon Bleu is het product van een van de oudste cognac-makers ter wereld (de destilleerderij werd opgericht in 1715) en een ijkpunt voor deze categorie. De smaak is levendig en complex, met herinneringen aan gekonfijte pruim, appel, geroosterde koffie en amandelen. Deze cognac is een mix van diverse sterke dranken, voornamelijk uit de streek van Borderies, wat elegantie en complexiteit toevoegd. Een grootse cognac.


Perrier Jouët Belle Epoque Rosé 2012

Veel landen maken prima mousserende wijnen, maar hét referentiepunt blijft toch echt de Champagne. We eindigen deze selectie met een van de grote maisons uit deze bruisende regio, Perrier Jouët. In dit geval kiezen we voor een rosé van voornamelijk pinot noir en in mindere mate pinot meunier en chardonnay. Een referent van dit huis met een fijn parfum, licht samentrekkend, een gemarkeerd zuurtje en een goed geïntegreerde bubbel, klein en levendig.

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter