Nederlandse wijnfeesten Groesbeek

Door olivierpinneau

 -

Groesbeek is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, in het Rijk van Nijmegen, ten zuiden van Nijmegen.

Al zes edities wijnfeesten zijn achter de Groesbeek wijnfeesten. Ze hebben er wederom van genoten in het laatste weekend van september. Het mooie najaarszonnetje was ook de mooie evenement in het centrum en evengoed in de wijngaarden van Groesbeek.

De zevende editie zal plaatsvinden op 27, 28 en 29 september 2013.

Internationale wijnmarkt & Open Wijngaarden

op zaterdag en zondag

(Proeverijen voor Vrienden van de Wijnfeesten. U wordt al Vriend voor ?7,= (geldig voor 2 dagen) en ontvangt dan een gratis proefglas, gratis lot voor een wijnreis, gratis Groesbeekse Wijn-fiets-route, gratis wijntas met kortingen en aanbiedingen, u kunt gratis gebruik maken van de pendeldienst en meer. Indien u een wijnworkshop boekt, wordt u tevens Vriend van de Wijnfeesten en geniet de bovenstaande voordelen.)

Tafelen met Sardinië

Dit jaar ontvangen wij een speciale gast: Sardinië. Een Sardijnse kok en zijn kookteam heeft verschillende heerlijke hapjes voor u in petto, gecombineerd met Sardijnse wijnen. Vrienden van de Wijnfeesten kunnen voor ?10,= p.p. Tafelen met Sardinië en genieten van een heerlijke lunch. Meer info bij het kopje WIJNMARKT.

DE CORONAS 4 decennia popmuziek 

op zaterdagavond 21.00-01.00 u
(Een perfecte avond om met vrienden of collega’s te beleven. Kaarten online te bestellen.)

Verwenplein met modeshow

op zaterdag en zondag

Het Dorpsplein in het centrum is omgetoverd tot verwenplein, met brocante, massage, terras, muziek, mode en meer is het hier tussen het wijnproeven door heerlijk vertoeven.

Champagnebrunch

op zondag
(Compleet programma met entertainment, informatie, Groesbeekse wijnen en andere dranken, heerlijk spijzen. Voor ondernemende bezoekers die graag willen netwerken in een prettige sfeer.)

Woningmarkt op zaterdag en zondag 13.00-19.00 u

Bekijk het aanbod aan huur- en koopwoningen in Groesbeek, nieuwbouw en bestaand.


Zoete muzikale inval op zondagmiddag
(Loop eens binnen in de prachtige spiegeltent. Gratis entree.)   

Wijnworkshops zaterdag- en zondagmiddag (ZATERDAG bijna UITVERKOCHT!)

Proeven van en praten over wijnen uit Duitsland, Oostenrijk, Italië en natuurlijk ook uit ons eigen Nederland. (Kies uw themaworkshop. Natuurlijk met wijnproeverij!)   Er zijn verder in het centrum en in de wijngaarden veel activiteiten voor jong en oud, voor wijnliefhebbers en feestgangers.

All-inclusive Super WijnFeest

vrijdagavond

Begin de wijnfeesten goed met een complete avond wijn, spijs, muziek en meer. Kaarten online te bestellen.

Laat een bericht achter