Ontdek je wijnhoroscoop voor 2018

Door marigui

 TAGS:undefined

We kennen allemaal onze tekens van de dierenriem en Chinese horoscoop, de elementen en het spirituele dier. Maar mis de wijn van je ziel niet. Bij Uvinum hebben we de sterren geraadpleegd om te weten welke wijn het beste bij jouw wezen past in dit jaar 2018

Ram

De Ram is sterk, een beetje eigenwijs en wil de eerste zijn. Als een kracht van de natuur weet je hoe je indruk kunt maken op de mensen om je heen, zo iemand ver.geet je niet snel. Zo’n gedenkwaardig personage is alleen tevreden met een onvergetelijke wijn zoals Belondrade y Lurton. Deze wijn, die een revolutie heeft teweeggebracht in de Spaanse witte wijnmarkt, benadrukt een ongelooflijke vermenging van fruit en hout.

Stier

Waarom houden we zoveel van de stier? Omdat je een aardige, eerlijke persoon bent en dat geeft ons het gevoel van veiligheid. Maar je houdt er vooral van om te genieten van alles dat het leven je biedt. Een dierenriem zo sensueel als jij vindt het beste gezelschap in Llopart Brut Rosé cava, een elegante cuveé van Garnacha, Monastrell en Pinot Noir die bij elke gelegenheid verleidt.

Tweelingen

Als tweeling ben je altijd op zoek naar een nieuwe ervaring. Je rusteloze geest weet werelden te verplaatsen en past zich perfect aan elke situatie aan. Geen wonder dat je zoveel verschillende vrienden hebt. In de beroemde “Comfort Zone” voel jij je helemaal niet op je gemak. Als het personen waren, zouden je beste vrienden Avontuur, Vernieuwing en Nieuwschierigheid zijn. Met deze sterke punten kan niemand je stoppen. Je wilt vliegen, dan ga je vliegen. Je volgt niet, maar je creëert trends bij je vrienden. Daarom is de Moet & Chandon Ice Imperial de wijn die jou het beste in 2018 vertegenwoordigt: evenwichtig, cool en trendy.

Kreeft

Onder die harde schaal bevindt zich een hart van goud. Kreeften hebben, zoals goede wijnen  tijd nodig. Maar eenmaal geopend, ontwikkelen ze al hun schoonheid en innerlijke tederheid. Je kiest je vrienden heel voorzichtig, maar daarna zorg je voor ze alsof ze je kinderen zijn. En zij weten wat een geluk ze hebben om te genieten van zo’n speciaal iemand als jij. Elk glas dat zij met je drinken is er één vol liefde en mededogen. Een klasse zoals jij heeft een klasse zoals Marqués de Murrieta Reserva 2013  nodig. Favoriet van experts zoals Robert Parker en een uitstekend gezelschap dat bij iedere oogst beter wordt.

Leeuw

De wereld hoort je gebrul, en je familie en vrienden volgen je waar je ook gaat.Je breekt met oude gewoonten en creëert nieuwe trends. Verdiend hoofdrolspeler, uniek en met een ontembaar karakter heb je een waardige wijn nodig, zoals Naturalys Merlot de Gérard Bertrand. Een bio-dynamische Franse wijn, die net als jij een leider in z’n regio is en bovendien ook veel respect toont voor zijn wortels en de aarde.

Maagd

Hoewel velen denken dat je gevoelig en teer bent, ben je een complexer persoon. Je bent erg sterk maar je toont veel gevoeligheid en tederheid. Altijd met open armen, klaar om vreemden te verwelkomen en ze te veranderen in vrienden,soms laten ze je met wonden achter. Maar deze kleine offers zijn het waard: je herkent snel wie je echte vrienden zijn, van wie je er veel hebt.Miravál Rosé 2016  is de perfecte uitstraling van je ziel: hij is fris en heeft een complexe structuur met een heerlijke toon van rood fruit.

Weegschaal

De klassieke weegschaal  die altijd de balans opzoekt. Je houdt ervan om beslissingen te nemen maar het is niet één van je sterkste punten. In momenten van chaos bied je rust en sereniteit, en als de stemming in het feest ontbreekt kom je als redder door de nieuwste avonturen van je dagelijkse leven met humor en elegantie te vertellen. We weten niet hoe, maar je weet altijd een bijdrage te leveren aan wat er ontbrak en daarom heb je zoveel vrienden. Je vergeet niemand, en niemand vergeet jou. Je bent een volkomen onderdeel van het leven van je geliefden, zoals je van nature bent gevormd. En dit leidt tot de volgende conclusie: jouw wijn van 2018 isLlopart Integral Brut Nature.

Schorpioen

Vriendelijk, empathisch en ambitieus – als Schorpioen ben je erg populair bij je vrienden. Eén van je superkrachten is je subtiliteit en je pure aanwezigheid. Je blijft achter de schermen om op het juiste moment eruit te komen. Of het nu op het werk is, of bij een feest, of bij het verdedigen van je vrienden tegen elk gevaar met je giftige angel. Niemand heeft je zien komen maar je bent er om hier te blijven. Aangenaam en met een speciale touch Sommos Colección Gewürtztraminer 2016 – net als jij – weet binnen enkele seconden harten te veroveren.

Boogschutter

Het is ongelooflijk hoe je altijd met je boog weet te mikken. Optimisme, ambitie en reiskoorts zijn je constante metgezellen. Je houdt van reizen, prachtige landschappen zien en de horizon verbreden. Je geniet ervan kleur aan je leven te geven en aan dat van je geliefden omdat een wereld zonder kleuren verdrietig en saai zou zijn. Je gelooft in kansen aangeboden door het lot en op een enig magische manier lukt het je er niet één te missen. In 2018 zal je pad je naar veel verschillende plaatsen brengen, maar zal worden omlijst door een glas Gik Live, een pionier zoals jij, de eerste blauwe wijn ter wereld.

Steenbok

Elk van je stappen is goed doordacht. Je kent de weg, hoewel niet altijd de bestemming. Maar het is juist wat jou zo speciaal maakt. Genietend van het heden ga je de toekomst tegemoet. Snel kom je naar buiten als de onverwachte ster van elk feest, vreemden veranderend in vrienden en je zult vele voor de rest van je leven behouden dankzij je aanhoudende karakter.   Iemand zoals jij alleen vindt de beste metgezel in een wijn als El Molar 2016 . Je schrijft het net als jouw biografie, experts en beginners evalueren deze Spaanse met uitstekende recensies, zoals een diamant die ontdekt gaat worden.

Waterman

Al het leven begint in het water. Dit simpele feit verandert je in een belangrijke schakel in de mensheid. En hoewel je niet altijd de hoofdpersoon bent, zul je altijd een fundamenteel  onderdeel zijn van je vriendengroep. Je bent een graag geziene gast op elk feest en je mag aan geen tafel ontbreken, net Pago de los Capellanes Joven Roble 2016. Jong, fris, smakelijk en levendig, het combineert kracht, structuur en smakelijke frisheid.

Vissen

Onder de zee, onder de zee, is er altijd ritme in onze  wereld  naar de natuur. Vrolijk en ontroerd, je vindt veiligheid en meer geluk als je omringd bent door je familie en je beste vrienden. Maar om deze schatten van het leven echt te waarderen, is het van tijd tot tijd goed om daaraan te ontsnappen. Of het nu met het vliegtuig, de auto of fiets is – het maakt niet uit, want je gaat alleen, om met opgeladen batterijen en nieuwe energieën terug te komen. Dat is waarom Bicicletas y Peces Verdejo 2016 speciaal voor jou lijkt te zijn gemaakt. Uitbundig en gemaakt om te genieten, dit is je wijn om van te genieten in 2018.

Laat een bericht achter