Spelletjes om te drinken en die je feesten nog leuker maken

 TAGS:undefinedWie heeft er nooit  eens deze spelletjes gepeeld met vrienden. Ze zijn meestal gebruikelijk bij partijen, op verschillende leeftijden en leiden tot leuke momenten die we ons allen herinneren.

Un Limón y medio limón

Elke speler in de groep kiest een nummer. De eerste speler zegt de beroemde Spaanse zin ‘un limon y medio limon a X limones’ waarbij X het nummer van de volgende speler is die willekeurig gekozen wordt. Achtereenvolgens gaat men hetzelfde door met de zin steeds ingewikkelder te maken en hij die faalt om de zin te zeggen is degene die uiteindelijk drinkt.

Actie

Gemakkelijk en eenvoudig: een persoon zou moeten zeggen wat voor actie de deelnemers zullen doen op dat moment, het kan een kus zijn, een dans, of je kleren uittrekken, en als je het niet doet, moet je drinken wat in het glas zit. In dit spel vinden we de variant waarheid, actie of kus, waaruit iedere persoon één van die drie moet kiezen.

Ik zal nooit

Dit spel is om meer te participeren omdat verschillende mensen tegelijk kunnen drinken. Het begint met dat elke speler de zin zegt: Ik zal nooit … met iets wat ze wel of nooit gedaan hebben in hun leven. Spelers die wel ooit gedaan hebben wat ze in de zin zeggen, drinken dan, terwijl als geen van de spelers heeft gedaan wat de zin zegt, dan drinkt degene die ze gezegd heeft.

Woorden toevoegen

Het kan op verschillende manieren. De meest traditionele is dat een persoon begint met het noemen van een dier of een drank, de volgende begint met het eerste woord van de reeks en gaat door, en zo opeenvolgend… wie zich niet alle namen van de reeks opvolgend herinnert, verliest en moet drinken.

Striptease

Het heeft verschillende namen, de spelers gaan kledingstukken uittrekken: dit moet als je aan de beurt bent, en degene die niets meer wilt uittrekken, eindigt door te drinken of je glas wordt opnieuw gevuld.

 TAGS:Gin NordésGin Nordés

Gin Nordés

 

 

 TAGS:Gin MareGin Mare

Gin Mare

Geef een reactie Spelletjes om te drinken en die je feesten nog leuker maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *