Sta op met energie! De 5 beste ontbijten ter wereld

5 beste ontbijten ter wereld

Het ontbijt is de beste maaltijd van de dag. Het moet gezond en krachtig zijn omdat vele uren ons wachten waarin we alles zullen doen: werken sporten, wandelen….. Wilt u weten welke ontbijten de beste van de wereld zijn? Ontdek ze en maak ze thuis.

Mexico en zijn huevos rancheros (eieren van de ranch)

We zien gebakken eieren, samen geserveerd met de traditionele mais tortas gevuld met kaas, tomaat en guacamole waaraan u meer ingrediënten kunt toevoegen. Ongetwijfeld een krachtig en sterk ontbijt dat ervoor kan zorgen dat u geen honger heeft tot aan de lunch.

Compleet Engels ontbijt

Leek het Mexicaanse ontbijt al krachtig, het Engelse ontbijt is vergelijkbaar, maar met meer ingrediënten. Het heeft gebakken ei, chorizo, gebakken champignons, bonen uit de oven en tomaat. Hieraan kunt u toast met boter toevoegen. Het is meer een complete maaltijd dan een ontbijt.

Turkije en de mediterrane smaken 

Het Turkse ontbijt schiet niet te kort, maar laat tenminste een aantal etenswaren zien die deel uitmaken van het mediterrane dieet. Er zijn tomaten, kaas en komkommer…. maar hieraan kunt u meer etenswaren toevoegen, zoals yoghurt.

Frankrijk en zijn croissants

Dit ontbijt is iets meer vergelijkbaar met het ontbijt dat we meestal in Spanje eten. Het is gewoonlijk een snel ontbijt, bestaande uit koffie, croissants, boter, toast en sinaasappelsap. Hoewel we niet naar Parijs hoeven om het te proeven, omdat we het elke dag thuis kunnen maken.

Japan: rijst en meer

Ik weet niet wat velen ervan zullen vinden om de dag met rijst te beginnen, maar in Japan bestaat het ontbijt uit rijst, tsukemono (ingelegde groenten), vis, eieren en miso-soep. Het is alles-in-één waar u de tijd voor neemt om rustig te eten. We kunnen het beter voor het weekend bewaren.

In Moskou

Het typische Russische ontbijt is meestal ook overvloedig. Het bestaat uit kasha of havervlokken gekookt in melk, eieren, pannenkoeken met room, butterbrod (wit of zwart brood met kaas en worst) en zuivel. Het is heerlijk, we zullen ook de nodige tijd moeten nemen om ervan te genieten.

Spanje: Ham en wijn

Ah, en als we iets dichter bij de eigen Spaanse keuken willen blijven, wat dacht je van een broodje serrano ham en een glaasje rode wijn? Er is geen betere manier om de dag te beginnen!

Geef een reactie Sta op met energie! De 5 beste ontbijten ter wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *