Uvinum, een project voor alle wijnliefhebbers

Wij hebben een hartstocht voor het wijn.

Ondernemen voor de drie grondleggers ligt voor de hand. En is het ons gelukt een hartstocht (wijn) met een andere hartstocht te combineren: ondernemen. Op zichzelf, is het een groot begin. Alles begon op 9 december 2008 met een enkel boodschap op Facebook onder de titel van ?een projekt? en dann begon deze vrolijke zaak.

Het is al meer dan 7 maanden geleden, en Uvinum is stapsgewijs groter geworden.

Ontmoetingen om het projekt nader te bepalen en te verfijnen, om het veld te toelichten en om onze kennis van de markt te optimaliseren en dann om de beste garanties op succes te hebben.

Maar wat is Uvinum ? Uvinum heeft de opdracht gekregen het wereld van de wijn radicaal te veranderen, naderbij van de grote markt (de verbruikers) te komen dankzij de aanbevelingen van de verbruikers. Uvinum wil ieder verbruiker aanbevelen, iedereen heeft de belangstelling voor verschillende zakken, de wijnen die kunnen zijn profiel goed passen en om altijd het best produkt te vinden en de beste prijs.

Uvinum beweert dat hij is de deur van de ingang voor iemand die zoekt naar wijnen of twjifel er aan de wijnen en woordt het eens met de grotste binnenlandse en buitenlandse online winkels om de verbruiker de beste beschikbaar koopkeus te krijgen.

Uvinum is een groots projekt, die wil van de maarkt van de aanbevelingen meester zijn in de gehele wereld. Een projekt over dit zullen wij binnekort meer informatie door onze dienst geven als wij op de markt komen.

Dus raden wij jou aan nu Uvinum te bezoeken en laat ons uw e-mail en zullen wij jullie op de hoogte van onze volgende stappen.

En vergeet niet: een glas wijn is een genot van het leven. Geniet en delen !

 TAGS:Enrico Serafino Mondoro 2012Enrico Serafino Mondoro 2012

Enrico Serafino Mondoro 2012

 

 

 TAGS:Faunus 2011Faunus 2011

Faunus 2011

Geef een reactie Uvinum, een project voor alle wijnliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *