Uvinum is nu Drinks&Co

Door Cèlia Rodríguez

Wij hebben wat te vieren: Uvinum is nu Drinks&Co, ons nieuwe merk waarmee we jou het beste assortiment wijnen en sterke drank blijven bieden.

Bijna tien jaar geleden begonnen we met deze nieuwe uitdaging: het opzetten van een platform voor online kopen van wijnen, sterke drank, bier en gourmetproducten. De onlinemarkt van de sector was nog niet erg ontwikkeld en dit project was een schot in de roos en we hebben nog diverse doelen te bereiken.

Drinks&Co, een nieuwe etappe

Daarom heet Uvinum vanaf vandaag Drinks&Co, ons nieuwe merk waarmee we je het beste assortiment wijnen en sterke drank blijven aanbieden.

We beginnen deze nieuwe fase met evenveel enthousiasme, maar aangevuld met de opgebouwde ervaring en al het nodige om jouw een premium catalogus te kunnen bieden, gericht op jouw voorkeuren en met exclusieve aanbiedingen om alle speciale momenten te delen.

Wij veranderen van afbeelding, met dezelfde spirit

De verandering van afbeelding op Drinks&Co is eem symbool van innovatie en onze constante drang naar verbetering. Maar achter deze verandering blijft hetzelfde team, met hetzelfde enthousiasme om jou de beste service en koopervaring te bieden.

Ons assortiment en service zijn nu nog beter maar je kunt blijven kopen zoals je gewend was en de bestellingen worden op dezelfde manier verwerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te profiteren van ons ruime aanbod en onze service!

Uiteraard staan we telefonisch en per e-mail tot je beschikking. En we delen nieuwtjes, nieuwe producten, aanbiedingen, promoties en alles wat jou interreseert in onze newsletters en sociale netwerken. Vragen? Stuur een bericht naar support@uvinum.com en we staan je graag te woord.

Herontdek ons met een speciale openingsaanbieding

Deze verandering moet worden gevierd. Tot 27 juni geven we daarom €10 korting en GRATIS verzending. Ga naar www.drinksco.nl/promos/extra10 en gebruik de code 10NLJUN19 voor bestellingen vanaf €150*.

We hopen dat je blij word van ons nieuwe afbeelding en bedanken je voor het vertrouwen. Dank u wel!

Laat een bericht achter